Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00 | Σάββατο: 9:00 - 14:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.00

Πείνασες στο κάμπινγκ; Δες τι μπορείς να φας!

   Έχετε αποφασίσει να πάτε για κάμπινγκ λοιπόν, αλλά υπάρχει ένα βασικό ερώτημα : τι τρώτε ;Έχετε πάντα την εναλλακτική της ταβέρνας ή του ‘βρώμικου’  αλλά αν θέλετε σας βγει και  λίγο πιο οικονομικά ή να τρώτε  δίχως να απομακρύνεστε από το χώρο σας,  μπορείτε  να  προμηθευτείτε κάποιες  τροφές  που θα σας διευκολύνουν αρκετά .

   Αν πάτε για κάμπινγκ και έχετε την πολυτέλεια του να πάτε με αυτοκίνητο, τότε τα πράγματα είναι αρκετά πιο εύκολα γιατί θα έχετε αρκετό χώρο για να μεταφέρετε  το ψυγείο σας, μια φορητή συσκευή υγραερίου (εύκολη και πρακτική λύση στο μαγείρεμα ),διάφορα σκεύη μαγειρικής και όσα τρόφιμα θέλετε με την προϋπόθεση να μπορείς να τα διατηρήσετε .

  Αν πάλι δεν έχετε αυτοκίνητο ή απλά δεν θέλετε να πάτε με αυτό για κάμπινγκ, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα σκεφτείτε ότι θα πρέπει να περιορίσετε τα πράγματα που θα μεταφέρετε  και είναι αλήθεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως  είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζεστε .Υπάρχουν στο εμπόριο διάφορα σκεύη  που είναι πάρα πολύ ελαφριά ,τα οποία μεταφέρονται εύκολα  αλλά μπορείτε να έχετε μαζί σας και ένα πιάτο, ένα σετ μαχαιροπίρουνο ,ένα κουτάλι και ίσως μία κούπα ή ένα μπωλ -τα απολύτως απαραίτητα δηλαδή. Ακόμη μία τσάντα ψυγείο είναι ιδανική για να διατηρήσετε δροσερό το νερό και κάποια ροφήματα.

   Ας δούμε λοιπόν τι μπορεί να μαγειρέψει κανείς  στο κάμπινγκ και ποιες προμήθειες μπορεί να έχει μαζί του .Αρχικά τα ζυμαρικά είναι μία εύκολη και γρήγορη συνταγή, καθώς έχουν το πλεονέκτημα να διατηρούνται εκτός ψυγείου αλλά και να μαγειρεύονται  μόνο με λίγο νερό και αλάτι .Επειδή όμως ,προφανώς δεν μπορείτε να τρώτε κάθε μέρα ζυμαρικά, μία άλλη λύση  είναι οι σαλάτες με φρέσκα λαχανικά ή φρούτα που είναι αποτελούν μια υγιεινή και δροσιστική επιλογή. Βέβαια εάν διαθέτετε κάποια ψησταριά ,μπορείτε να ψήσετε εκεί κρέας, ψάρι ,ακόμη και λαχανικά εάν είναι στις προτιμήσεις σας. Επιπλέον μπορείτε να έχετε μαζί σας ξηρούς καρπούς καθώς είναι με διαφορά από τις πιο σημαντικές πηγές καλών θερμίδων, ενέργειας, βιταμινών ,φυτικών ινών και μπορούν να διατηρηθούν εκτός ψυγείου δίχως να αλλοιωθούν .

  Παρακάτω ,έχουμε σημειώσει κάποιες από τις καλύτερες προμήθειες που προτείνουμε να έχετε μαζί σας, ανάλογα βέβαια με το βάρος που είστε διατεθειμένοι- ή θέλετε να κουβαλήσετε :

  • Ζυμαρικά
  • Ξηρούς καρπούς
  • Λάδι
  • Αλάτι -  πιπέρι
  • Κονσέρβες (όλων των ειδών)
  • Μπάρες δημητριακών
  • Φρυγανιές- παξιμάδια
  • Μέλι
  • Ταχίνι- φυστικοβούτυρο
  • Καφέ- ζάχαρη
  • Κρέας, τυρί ,αυγά ,λαχανικά ,φρούτα (Με την προϋπόθεση να έχετε αυτοκίνητο και ψυγείο ,έτσι ώστε να διατηρηθούν.)

**Extra Tip:

Μην αφήνετε ανοιχτές τις σακούλες με τα τρόφιμα ,γιατί είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποιους απρόσκλητους επισκέπτες. Η καλύτερη επιλογή είναι να έχετε μαζί σας τάπερ που «κλειδώνουν» ή σακουλάκια που κλείνουν αεροστεγώς.

Χρησιμοποιούμε Cookies!
Για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία χρήσης του eshop μας. Πολιτική Cookies
Αποδοχή Όλων
Αποδοχή Επιλογών