Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00 | Σάββατο: 9:00 - 14:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 40.00

Mountfield Παραδοσιακή Φιλανδική Σάουνα Heikki 2 Ατόμων

ST0044
Αφεθείτε στην αναζωογόνηση και χαλάρωση της Κλασικής Σκανδιναβικής Σάουνας. Χαρίστε στον εαυτό σας στιγμές πολυτέλειας και ευεξίας.
Από 1,850.00
1,480.00
Κέρδος: 370.00 (20%)
+
Εξαντλήθηκε
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο

Περιγραφη

Ο όμιλος Mountfield μας προσκαλεί να γίνουμε εραστές της Σκανδιναβικής Φιλοσοφίας και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της υγείας και της ευεξίας μας, μέσα από τις θεαματικές σειρές Σάουνας. Η Mounfield συνδυάζει υπέροχα την προηγμένη τεχνολογία κατασκευής μαζί με δοκιμασμένο για αιώνες παραδοσιακό σχεδιασμό θερμικής σάουνας. Η Σάουνα Heikki είναι μία Κλασική Φιλανδική Σάουνα, με χωρητικότητα έως δύο ατόμων (2), διαστάσεις Μ151 Χ Π151 Χ Υ198 cm, αποτελεί εξαιρετική επιλογή ακόμη και για χώρους με περιορισμένο ελεύθερο πεδίο τοποθέτησης. Είναι κατάλληλη για εσωτερικούς οικιακούς χώρους όπως διαμέρισμα ή εξοχικό, αλλά και για χώρους επαγγελματικούς όπως ξενοδοχείο ή γυμναστήριο, αφού η Mounfiled πληροί όλες τις εκείνες προδιαγραφές, εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα και τεράστια αξιοπιστία. Η δομική κατασκευή που ακολουθεί ο όμιλος Mountfield αναφέρεται στην διατήρηση της δοκιμασμένης παράδοσης της σκανδιναβικής τεχνοτροπίας και την πολυετή τους εμπειρία σχεδίασης και προσθέτει εκσυγχρονισμένα τεχνολογικά στοιχεία με αποτέλεσμα οι Σάουνες αυτές να κατατάσσονται στις πιο περιζήτητες και δημοφιλές σειρές της παγκόσμιας αγοράς.

Το συνολικό σώμα της καμπίνας αποτελείται από πολύ συμπαγή σύνθεση με προ-συναρμολογημένα εξωτερικά πάνελ με πάχος τοιχώματος 6.8 cm, τα οποία έχουν δομή από σκανδιναβικό ξύλο, επενδυμένου με ενισχυμένη εσωτερική μονωτική επίστρωση ορυκτοβάμβακα (Πάχος Μόνωσης: 4.2 cm), με σκοπό να διατηρεί την θέρμανση και να προστατεύει και το εξωτερικό περιβάλλον. Η εσωτερική επίπλωση της σάουνας αποτελείται από δύο παγκάκια (136 x 53 cm) και ειδικό προσκέφαλο για πιο αναπαυτική και ανατομική εμπειρία. Οι πάγκοι είναι κατασκευασμένοι από μαλακό και λειτουργικό ξύλο λεύκας, σε εντυπωσιακά λευκά και μπεζ νερά. Το ξύλο λεύκας έχει εξαιρετικές ιδιότητες που ασκούν ελάχιστη θερμική αγωγιμότητα στο σώμα, ώστε ο πάγκος να μην καίει στην αφή, με αποτέλεσμα να καθίσταται ακόμη πιο άνετη και ξεκούραστη η θεραπεία. Διατίθεται μαζί με ειδικό σύστημα φωτισμού της καμπίνας. Η πόρτα εισόδου έχει δομή από γυαλί ασφαλείας και διαθέτει μέγιστη στεγανοποίηση για να μην υπάρχουν καθόλου διαρροές και απώλειες στην θέρμανση. Τέλος, η σάουνα διαθέτει ξύλινη βάση υποδοχής για τοποθετήσετε την σόμπα θέρμανσης (Σημείωση: Η σόμπα δεν περιλαμβάνεται στην συσκευασία). Για την θέρμανση, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της Σόμπας - Καμίνι (3.6KW), Σόμπας με πέτρες λάβας (9KW) ή Σόμπας με πέτρες λάβας και εξωτερικό πάνελ ελέγχου & ρυθμίσεων (9KW).

Η ξυλεία που χρησιμοποιείται στις Σάουνες Mountfield είναι κορυφαίας ποιότητας, ανθεκτικές στις ακραίες μεταπτώσεις τις θερμοκρασίας αλλά και στα υψηλά επίπεδα υγρασίας. Οι ξύλινες πλάκες έχουν υποστεί μόνο φυσική επεξεργασία και δεν επιβαρύνονται με χημικές βαφές ή κηρώδη στοιχεία. Επομένως, ακόμη και σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, δεν υπάρχει ο κίνδυνος εξάτμισης επικίνδυνων ή βλαβερών χημικών ουσιών, οι οποίες μπορούν να υποβαθμίσουν την υγεία και την ακεραιότητά σας. Το ανοιχτόχρωμα ξύλο μαζί με το μινιμαλιστικό το design της Heikki σάουνα, την κάνουν να συνύπαρξει εύκολα με κάθε είδος διακόσμησης και αρχιτεκτονικής. Θα δημιουργήσει στο χώρο σας μία μοναδική γωνιά απόλυτης χαλάρωσης, πνευματικής ανακούφισης και ευεξίας. Η πολυτέλεια δεν χρειάζεται να είναι πάντοτε ακριβή & απρόσιτη. Κάντε ένα μοναδικό δώρο σε εσάς και τους αγαπημένους σας, το οποίο θα αποτελεί επένδυση για μία καλύτερη ζωή, γεμάτη υγεία και ευφορία.
 

Η θεραπεία μέσω  παραδοσιακής φινλανδικής σάουνας αποτελείται από δύο κύκλους. 
Ο πρώτος είναι η θέρμανση του σώματος και ο δεύτερος είναι η ψύξη με δροσερό ντουζ.

Οφέλη Κατά τη διάρκεια της φάσης θέρμανσης:

Αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος (δέρμα +10 ° C, εσωτερικό σώμα + 1 ° C)
Εάν ρίχνετε νερό σε θερμές πέτρες, εισπνεύστε τον ατμό που υγραίνει τους αεραγωγούς
Σταθεροποιεί την αρτηριακή πίεση
Αυξάνει τον μεταβολισμό του δέρματος
Αυξάνει την εφίδρωση και επομένως βοηθά στην εξάλειψη των ακαθαρσιών του δέρματος
Βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας
Βοηθά πολύ στην αποτοξίνωση του σώματος
Χαλαρώνει τους μυς και βελτιώνει την κινητικότητα των αρθρώσεων
Αφαιρεί την πνευματική ένταση και προκαλεί ευχάριστες αισθήσεις

Κατά τη διάρκεια της φάσης ψύξης:

Σταθεροποιεί την θερμοκρασία του σώματος
Βοηθάει στη βελτίωση της οξυγόνωσης του αίματος
Καθαρίζει τον καρδιακό μυ
Διεγείρει τη λειτουργία των νεφρών
Ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία
Ενθαρρύνει την ψυχή
Προκαλεί μια αίσθηση φρεσκάδας και ελευθερίας

Συμβουλές για τη συντήρηση και τον καθαρισμό:

Μη χρησιμοποιείτε προϊόντα με χλώριο.
Εξωτερικό μέρος:
Καθώς το εξωτερικό μέρος είναι βαμμένο, η συντήρηση πρέπει να πραγματοποιείται με ένα υγρό πανί.
Εσωτερικό μέρος:
Για τις πιο καταπονημένες περιοχές, δηλαδή καθίσματα και σημεία στήριξης, συνιστούμε τη χρήση προϊόντων καθαρισμού ξύλου.
Η υπόλοιπη σάουνα μπορεί να καθαριστεί με ένα σφουγγάρι και ένα μαλακό πανί.
Το εσωτερικό της σάουνας δεν πρέπει να χρωματίζεται ή να βάφεται, καθώς η θερμότητα μπορεί να προκαλέσει την εξάτμιση τοξικών ουσιών.

Χαρακτηριστικά

  • Παραδοσιακή Φιλανδική Σάουνα
  • Υλικό Καμπίνας: Έλατο Σκανδιναβίας
  • Διαστάσεις: Μ151 Χ Π151 Χ Υ198 cm
  • Χωρητικότητα: 2 Άτομα
  • Πάχος Τοιχώματος: 68 mm
  • Υλικό Μόνωσης: Ορυκτοβάμβακας
  • Πάχος Μόνωσης: 42 mm
  • Πόρτα: Γυαλί Ασφαλείας
  • Πλάτος Πόρτας: 78 cm
  • Πάγκοι Καθίσματος: 2
  • Υλικό Πάγκου: Abachi
  • Διαστάσεις Πάγκου: 136 x 53cm
  • Σύστημα Εσωτερικού Φωτισμού
  • Προσκεφάλι
  • Διαστάσεις Συσκευασίας: 85 x 90 x 200 cm
  • Βάρος: 251 Kg
  • Εγγύηση: 2 Έτη

  • ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ:
  • Mountfield Σόμπα - Καμίνι (3.6KW)
  • Mountfield Σόμπα με πέτρες λάβας (9KW)
  • Mountfield Σόμπα με πέτρες λάβας και εξωτερικό πάνελ ελέγχου & ρυθμίσεων (9KW)
Χρησιμοποιούμε Cookies!
Για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία χρήσης του eshop μας. Πολιτική Cookies
Αποδοχή Όλων
Αποδοχή Επιλογών