Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00 | Σάββατο: 9:00 - 14:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 40.00

Πισίνα με Μεταλλικό Σκελετό 549x122cm Intex 26752 (28752)

P0015
Μία εντυπωσιακή πισίνα εξωτερικού χώρου με μεταλλικό σκελετό, ιδανική αγορά για απίθανη δροσιά και διασκέδαση όλο το καλοκαίρι!
639.99
+
Εξαντλήθηκε
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο

Περιγραφη

Αναβαθμίστε τα καλοκαίρια σας επενδύοντας σε μία από τις μοναδικές πισίνες του Γερμανικού Ομίλου Intex και ενσωματώστε στην καθημερινότητά σας απίστευτες στιγμές δροσιάς, ξεκούρασης και διασκέδασης στο κατώφλι του σπιτιού σας. Η πισίνα  Intex Prism Frame™ 28752 διαθέτει προηγμένη τεχνολογία, έναν πανίσχυρο σχεδιασμό σκελετού και είναι κατάλληλη να ικανοποίησει κάθε χρήστη. 
Η δεξαμενή έχει διαστάσεις: Διάμετρος 5.49 Χ Ύψος 1.22 m, ενσωματώνει σύστημα μηχανικής ασφάλισης και κλειδώματος ακριβείας, βελτιώνει τη συνολική ποιότητα, ανθεκτικότητα και σταθερότητα τους. Είναι πολύ εύκολη η συναρμολόγησή τους επειδή το σχήμα επιτρέπει στα κομμάτια να ταιριάζουν μεταξύ τους τόσο ομαλά και με ασφάλεια ώστε να μην χρειάζονται ξεχωριστές καρφίδες ασφάλισης. Διαθέτει πανίσχυρο μεταλλικό σκελετό αλουμινίου, ο οποίος ενισχύει την σταθερότητα της δεξαμενής και σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε στο μέγιστο την πισίνας σας, καθώς είναι αδιαπέραστο όσον αφορά τις διαβρώσεις και φθορές και σας εγγυάται μακροχρόνια χρήση. Το εσωτερικό μέρος της πισίνας αποτελείται από ένα θαλασσί ψηφιδωτό πάνελ, το οποίο έχει επένδυση PVC με τριπλή επίστρωση υλικού, γεγονός που το κάνει άκρως ισχυρό με υψηλές αντοχές στις διατρήσεις, τα κοψίματα και τις τριβές. 
Προκειμένου να διασφαλιστεί το αποτελεσματικό φιλτράρισμα του νερού και η σωστή υγιεινή των λουόμενων, η πισίνα συνοδεύεται με την πανίσχυρη αντλία φιλτραρίσματος των υδάτων με λειτουργία στα 5.678 Λίτρα/ Ώρα  (Intex 28636), η οποία λειτουργεί με την βοήθεια ενός εσωτερικού χάρτινου φίλτρου τύπου Α (Intex 29000). Η αντλία είναι το σπουδαιότερο κομμάτι της πισίνας, καθώς μέσω αυτής πραγματοποιείται ο καθημερινός καθαρισμός του νερού και απομακρύνονται κάθε ειδών ρύποι όπως άμμος και χώματα, έντομα, τρίχες, φύλλα και άλλα ενοχλητικά σκουπίδια. Η συντήρηση του νερού πραγματοποιείται μέσω της αντλίας, των χημικών και των βοηθητικών εργαλείων - αξεσουάρ, τα οποία σας διευκολύνουν με την διαδικασία.
Για την τοποθέτηση και συναρμολόγηση της δεξαμενής απαιτούνται μόλις 60 λεπτά και όλες οι ενέργειες συναρμολόγησης γίνονται χωρίς την χρήση ειδικών εργαλέιων ή εξειδικευμένου τεχνικού. Η πισίνα εγκαθίσταται είτε στην επιφάνεια, είτε κατόπιν επεξεργασίας, τοποθετείται στο έδαφος. Η συσκευασία περιλαμβάνει οδηγίες χρήσης στην ελληνική γλώσσα και ειδικό DVD για την συναρμολόγηση και την χρήση της δεξαμενής. Τέλος, μαζί με την πισίνα θα λάβετε την ειδική σκάλα για εύκολη πρόσβασή στο νερό, τάπητα για να τον τοποθετήση κάτω από την δεξαμενή και ειδικό προστατευτικό κάλυμμα. Θα παραλάβετε την πισίνα σε συσκευασία Self Box, όπου και την τοποθετείτε και την αποθηκεύετε για το διάστημα που δεν θα την χρησιμοποιείτε. Η απόλυτη επιλογή για δροσερά και απολαυστικά καλοκαίρια με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο δικό σας χώρο!

Intex®: Πρόκειται για ένα εμπορικό σήμα, το οποίο είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο και θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους στον κλάδο του. Η Intex παρουσιάζει μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως πισίνες, φουσκωτά spa, στρώματα ύπνου & θαλάσσης αλλά και χιλιάδες ακόμη είδη, πάντα επίκαιρα και μοντέρνα, τα οποία ενσωματώνουν την πιο προηγμένη τεχνολογία και εντυπωσικό design. Τα προϊόντα της Intex, πριν φτάσουν στα χέρια των καταναλωτών, υπόκεινται σε διεξοδική εξέταση και υποβάλλονται σε μια σειρά δοκιμών, προκειμένου να προσδιοριστούν και να απελευθερωθούν προς πώληση όλα εκείνα που αγγίζουν το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας. Η Intex αποτελεί αναμφίβολα ένα γιγάντιο Brand, το οποίο είναι σήμα κατατεθέν για την αξιοπιστία, την ποικιλία και τις προσιτές τιμές εδώ και δεκαετίες. 

Χαρακτηριστικά

  • Πισίνα με μεταλλικό σκελετό και αντλία νερού
  • Διαστάσεις: 5.49 X 1.22 m
  • Υλικό: PVC τριπλής επίστρωσης για αντοχή σε φθορές
  • Χωρητικότητα: (90%) 24.311 Λίτρα
  • Αντλία: 220-240 volt, 5.678 Λίτρα /ώρα (Intex 28636)
  • Ανταλλακτικό Φίλτρο: Τύπος A (Intex 29000)
  • Σκάλα
  • Υπόστρωμα
  • Προστατευτικό Κάλυμμα
  • Αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης και συντήρησης σε συνοδευτικό DVD
  • Βάρος συσκευασίας: 96.4 kg
  • Συσκευασία: Shelf Box
  • Κατάλληλη για 6+ ετών
Χρησιμοποιούμε Cookies!
Για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία χρήσης του eshop μας. Πολιτική Cookies
Αποδοχή Όλων
Αποδοχή Επιλογών