Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00 | Σάββατο: 9:00 - 14:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 40.00

Γιλέκο με Βάρος 10kg Viking C-1050

G5105
Ένα εξαιρετικής ποιότητας γιλέκο γυμναστικής για την αποτελεσματικότερη εκτέλεση των ασκήσεων, προσφέροντας μεγαλύτερη σταθερότητα του σώματος!
Από 69.00
52.00
Κέρδος: 17.00 (25%)
+
Διαθέσιμο
Αποστολή σε 1 έως 3 ημέρες

Περιγραφη

Εξαιρετικό γιλέκο, της εταιρείας Viking γνωστής στο χώρο ων αθλητικών προϊόντων για την ποιότητά των υλικών της, σας προσφέρει άνεση και πλήρη ευελιξία κινήσεων κατά την άσκησή σας για μεγαλύτερη σταθερότητα του σώματος σας! Αν θέλετε να αυξήσετε την ένταση της προπόνησή σας το γιλέκο αυτό είναι ιδανικό για εσάς καθώς αυξάνει το σωματικό σας βάρος. Με την ανακλαστική ταινία που διαθέτει είναι κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικό χώρο κατά την διάρκεια της νύχτας κάνοντάς σας ορατό σε άλλους και με διχτάκι στο οποίο μπορείτε να αποθηκεύεται τα αντικείμενά σας με ασφάλεια, αυτό το γιλέκο είναι το απαραίτητο αξεσουάρ σε κάθε προπόνηση σας!

Χαρακτηριστικά

  • Γιλέκο γυμναστικής με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και άψογη εφαρμογή.
  • Διαθέτει  ανακλαστική ταινία φωτός και διχτάκι για την μεταφορά των μικροαντικειμένων μας.
  • Κατασκευάζεται από neoprene για  ομοιόμορφη κατανομή βάρους και άριστη προσαρμογή  στο σώμα, λόγω της ευκαμψίας του υλικού κατασκευής.
  • Μας δίνει την αίσθηση ότι φοράμε ακόμα ένα ρούχο, χωρίς να εμποδίζει καθόλου την κίνηση και την  εκτέλεση των ασκήσεων.
Χρησιμοποιούμε Cookies!
Για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία χρήσης του eshop μας. Πολιτική Cookies
Αποδοχή Όλων
Αποδοχή Επιλογών