Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00 | Σάββατο: 9:00 - 14:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 40.00

Πισίνα 457x122cm Intex Metal Frame™ 28242

P0009
Φανταστική πισίνα του κορυφαίου ομίλου Intex, για μοναδικές στιγμές δρισιάς και διασκέδασης με όλη την οικογένεια!
Από 571.42
436.80
Κέρδος: 134.62 (24%)
+
Διαθέσιμο
Αποστολή σε 1 έως 3 ημέρες

Περιγραφη

Ώρα να παίξετε και να δροσιστείτε παρέα με τα παιδιά ή τους φίλους σας στην μοναδική πισίνα του κορυφαίου ομίλου Intex! H Intex σας προσφέρει ακαταμάχητες επιλογές δεξαμενών metal Frame, οι οποίες καθόλου τυχαία εντάσσονται στην οικογένεια των πολύ δημοφιλών δεξαμενών, καθώς πληρούν όλες εκείνες τις προδιαγραφές ποιότητας και αξιοπιστίας που ζητά και ο πιο απαιτητικός χρήστης.
Η στρόγγυλη πισίνα Intex 28242 έχει Διαστάσεις: Διάμετρος 4.57 Χ Ύψος 1.22 m, διαθέτει πανίσχυρο μεταλλικό σκελετό αλουμινίου, ο οποίος θα παραμείνει άθικτος σε οποιαδήποτε καιρική συγκυρία και θα προσφέρει στην δεξαμενή την απαραίτητη σταθερότητα και ευστάθεια. Διαθέτει πανέξυπνο σύστημα κουμπώματος των ενώσεων και μετατρέπει την συναρμολόγησή της σε παιχνιδάκι, καθώς δεν απαιτούνται πάνω από 30 - 60 λεπτά για την εγκατάστασή της. Το άκρως εντυπωσιακό εσωτερικό πάνελ, το οποίο έρχεται σε μία κομψή θαλασσί απόχρωση με ψηφιδωτό σχεδιασμό, θα δημιουργήσει την απόλυτη ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευεξίας. Το υλικό κατασκευής του είναι ένα πανίσχυρο PVC με τριπλή επίστρωση, γεγονός που το κάνει ανθεκτικό απέναντι στα σκισίματα.
Η πισίνα περιλαμβάνει ένα προγημένο σύστημα φιλτραρίσματος του νερού με την τεχνολογία  Hydro Aeration, η οποία προσφέρει βελτιωμένη κυκλοφορία και διήθηση, απόλυτη διαύγεια νερού και αυξημένα αρνητικά ιόντα στην επιφάνεια του νερού. Η αντλία με ροή 3.785 Λίτρα / Ώρα (Intex 28638), αποδεσμεύει το νερό από απορρίμματα όπως άμμο, χώματα, έντομα, τρίχες και άλλα σκουπίδια μέσω του χάρτινου ανταλλακτικού φυσιγγίου τύπου Α (Intex 29000). Ο καθαρισμός της πισίνας είναι σημαντικός για την ασφάλεια και την υγιεινή σας και αν κάνετε σωστή επιλογή των εργαλείων καθαρισμού, κερδίζετε και χρόνο και χρήματα, καθώς το νερό μπορεί να μην αντικατασταθεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. 
Η συσκευασία περιλαμβάνει οδηγίες χρήσης στην ελληνική γλώσσα και ειδικό DVD για την συναρμολόγηση και την χρήση της δεξαμενής. Τέλος, μαζί με την πισίνα θα λάβετε την ειδική σκάλα για εύκολη πρόσβασή στο νερό, τάπητα για να τον τοποθετήση κάτω από την δεξαμενή και ειδικό προστατευτικό κάλυμμα. Θα παραλάβετε την πισίνα σε συσκευασία Self Box, την οποία χρησιμοποιείτε κατά την αποθήκευσή της. Η απόλυτη επιλογή για δροσερά και απολαυστικά καλοκαίρια με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο δικό σας χώρο! Κάντε τη σωστή επένδυση και αναβαθμίστε τις καλοκαιρινές σας εμπειρίες. Μία εξαιρετική επιλογή για την αυλή της οικίας ή του εξοχικού σας!

Intex®: Πρόκειται για ένα εμπορικό σήμα, το οποίο είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο και θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους στον κλάδο του. Η Intex παρουσιάζει μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως πισίνες, φουσκωτά spa, στρώματα ύπνου & θαλάσσης αλλά και χιλιάδες ακόμη είδη, πάντα επίκαιρα και μοντέρνα, τα οποία ενσωματώνουν την πιο προηγμένη τεχνολογία και εντυπωσικό design. Τα προϊόντα της Intex, πριν φτάσουν στα χέρια των καταναλωτών, υπόκεινται σε διεξοδική εξέταση και υποβάλλονται σε μια σειρά δοκιμών, προκειμένου να προσδιοριστούν και να απελευθερωθούν προς πώληση όλα εκείνα που αγγίζουν το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας. Η Intex αποτελεί αναμφίβολα ένα γιγάντιο Brand, το οποίο είναι σήμα κατατεθέν για την αξιοπιστία, την ποικιλία και τις προσιτές τιμές εδώ και δεκαετίες. 

Χαρακτηριστικά

  • Πισίνα με Μεταλλικό Σκελετό και Αντλία Νερού
  • Διαστάσεις: 457 Χ 122 cm
  • Χωρητικότητα: (90%) 16.805 Λίτρα
  • Υλικό: PVC τριπλής επίστρωσης για αντοχή σε φθορές
  • Αντλία: 220-240 volt, 3.785 m³/ώρα (Intex 28638)
  • Ανταλλακτικό Φίλτρο: Τύπος A (Intex 29000)
  • Προστατευτικό Κάλυμμα
  • Σκάλα Ασφαλείας
  • Υπόστρωμα για να διατηρούνται η βάση και τα πέλματα καθαρά
  • DVD με αναλυτικές οδηγίες για την εγκατάσταση και τη χρήση
  • Βάρος συσκευασίας: 71 Kg
  • Διαστάσεις Συσκευασίας: 56x52x129 cm
  • Συσκευασία: Shelf Box
  • Κατάλληλη για ηλικίες 6+ ετών
Χρησιμοποιούμε Cookies!
Για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία χρήσης του eshop μας. Πολιτική Cookies
Αποδοχή Όλων
Αποδοχή Επιλογών