Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00 | Σάββατο: 9:00 - 14:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 40.00

Πισίνα 366x76cm Intex Metal Frame 28212

P0014
Μία πρωτότυπη πισίνα εξωτερικού χώρου με μεταλλικό σκελετό, ιδανική αγορά για απίθανη δροσιά όλο το καλοκαίρι!
Από 199.90
174.47
Κέρδος: 25.43 (13%)
+
Άμεσα διαθέσιμο
Αποστολή σε 1-3 μέρες

Περιγραφη

Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, τόσο πιο απολαυστικά και δροσιστικά θα είναι τα παιχνίδια σας σε αυτήν την φανταστική πισίνα! Ο όμιλος της Intex σας παρουσιάζει απίστευτες επιλογές για να φέρετε την δροσιά και την φρεσκάδα στην αυλή του σπιτιού σας με τις μοναδικές δεξαμενές της. Η στρόγγυλη πισίνα Intex 28212 της σειράς  Metal Frame Pool έχει Διαστάσεις: Διάμετρος 3.66 Χ Ύψος 0.76 m και με χωρητικότητα νερού σε 90% πληρότητα στα 6.503 Λίτρα
Ο έξυπνος σχεδιασμός της πισίνας προσφέρει απόλυτη σταθερότητα, καθώς περιλαμβάνει σκελετό αλουμίνιο, ο οποίος συνδέεται με το ένα πάνελ τριπλής επίστρωσης PVC. Πρόκειται για πολύ ανθεκτικό υλικό, ικανό να αντέξει και να αντισταθεί στις υψηλές θερμοκρασίες, στις φθορές και στις διατρήσεις ή τα σκισίματα. Επίσης διαθέτει βολικό βύσμα αποστράγγισης, το οποίο συνδέεται με έναν εύκαμπτο σωλήνα κήπου έτσι ώστε το νερό να αποστραγγίζεται μακριά από την πισίνα ή την περιοχή του σπιτιού. Η πλήρης συναρμολόγηση και τοποθέτηση της κατασκευής απαιτεί μόνο 30 - 60 λεπτά, χωρίς να χρειάζονται ειδικός εξοπλισμός ή εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.  
Η πισίνα συνοδεύεται από σύστημα φιλτραρίσματος του νερού με τεχνολογία Hydro Aeration, η οποία προσφέρει βελτιωμένη κυκλοφορία και διήθηση, απόλυτη διαύγεια νερού και αυξημένα αρνητικά ιόντα στην επιφάνεια του νερού. Η αντλία με ροή 2.006 Λίτρα / Ώρα (Intex 28604), αποδεσμεύει το νερό από απορρίμματα όπως άμμο, χώματα, έντομα, τρίχες και άλλα σκουπίδια μέσω του χάρτινου ανταλλακτικού φυσιγγίου (Intex 29000). Ο καθαρισμός της πισίνας πρέπει είναι σημαντικός για την ασφάλεια και την υγιεινή σας και αν κάνετε σωστή επιλογή των εργαλείων καθαρισμού, κερδίζετε και χρόνο και χρήματα, καθώς το νερό μπορεί να μην αντικατασταθεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. 
Η συσκευασία περιλαμβάνει οδηγίες χρήσης στην ελληνική γλώσσα και ειδικό DVD για την συναρμολόγηση και την χρήση της δεξαμενής. Κάντε τη σωστή επένδυση και αναβαθμίστε τις καλοκαιρινές σας εμπειρίες. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα δροσερό καλοκαίρι στο σπίτι ή το εξοχικό σας!

Intex®: Πρόκειται για ένα εμπορικό σήμα, το οποίο είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο και θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους στον κλάδο του. Η Intex παρουσιάζει μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως πισίνες, φουσκωτά spa, στρώματα ύπνου & θαλάσσης αλλά και χιλιάδες ακόμη είδη, πάντα επίκαιρα και μοντέρνα, τα οποία ενσωματώνουν την πιο προηγμένη τεχνολογία και εντυπωσικό design. Τα προϊόντα της Intex, πριν φτάσουν στα χέρια των καταναλωτών, υπόκεινται σε διεξοδική εξέταση και υποβάλλονται σε μια σειρά δοκιμών, προκειμένου να προσδιοριστούν και να απελευθερωθούν προς πώληση όλα εκείνα που αγγίζουν το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας. Η Intex αποτελεί αναμφίβολα ένα γιγάντιο Brand, το οποίο είναι σήμα κατατεθέν για την αξιοπιστία, την ποικιλία και τις προσιτές τιμές εδώ και δεκαετίες. 

Χαρακτηριστικά

  • Πισίνα με Μεταλλικό Σκελετό και Αντλία Νερού
  • Διαστάσεις: 366 Χ 0.76 cm
  • Χωρητικότητα: (90%) 6.503 Λίτρα
  • Υλικό: PVC τριπλής επίστρωσης για αντοχή σε φθορές
  • Αντλία: 220-240 volt, 2 m³/ώρα (Intex 28604)
  • Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας: 45 W
  • Ανταλλακτικό Φίλτρο: Τύπος A (Intex 29000)
  • Βάρος συσκευασίας: 25.5 Kg
  • Κατάλληλη για 6+ ετών
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει:
  • Πισίνα με μεταλλικό σκελετό και αντλία νερού
  • DVD με αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης
Χρησιμοποιούμε Cookies!
Για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία χρήσης του eshop μας. Πολιτική Cookies
Αποδοχή Όλων
Αποδοχή Επιλογών