Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00 | Σάββατο: 9:00 - 14:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 40.00

Πισίνα 732x366x132cm Intex Ultra Frame™ Rectangular 26364

P0276
Απεριόριστες εμπειρίες δροσιάς και διασκέδασης για όλη την οικογένεια με την απίστευτη πισίνα με αντλία άμμου από τον κορυφαίο όμιλο Intex!
Από 2,100.00
1,710.00
Κέρδος: 390.00 (19%)
+
Αποστολή σε 4 έως 10 μέρες
Αποστολή σε 4 έως 10 μέρες

Περιγραφη

Εμπιστευτείτε τη γνώση και την εμπειρία της INTEX και ζήστε τις πιο όμορφες στιγμές του καλοκαιριού στην πισίνα του σπιτιού σας παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Όταν η κορυφαία ποιότητα συναντά το μοναδικό design, το απoτέλεσμα είναι κάτι περισσότερο από εκπληκτικό. Η εντυπωσιακή ορθογώνια πισίνα της Intex Premium Pool Line  με τις τεράστιες διαστάσεις 7.32 X 3.66 X 1.32m, υπόσχεται να σας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες δροσιάς και το ευρύ πεδίο είναι ικανό να ικανοποιήσει κάθε είδους κολυμβητικής δραστηριότητας. Έχει σχεδιαστεί μόνο για απαιτητικούς πελάτες που εκτιμούν την καλύτερη ποιότητα σχεδιασμού και μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι κατάλληλη για την αυλή του σπιτιού ή του εξοχικού σας, είτε ακόμα για τουριστικά καταλύματα και τουριστικούς χώρους φιλοξενίας.  
Ο σκελετός πισίνας, η οποία ανήκει στην δημοφιλή σειρά της Intex Ultra Frame έχει ένα εξαιρετικά στιβαρό μεταλλικό πλαίσιο και ένα ασυνήθιστα εύκολο και γρήγορο τρόπο κουμπώματος, το οποίο εξασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια και απόλυτη άνεση. Το εσωτερικό πάνελ αποτελείται από τριπλή επένδυση PVC, σε υπέροχους θαλασσί χρωματισμούς και με λεπτομέρειες πλακιδίων. Η intex έχει καταφέρει να κρατήσει υψηλά τον πήχη και υπόσχεται τεράστια αντοχή του πάνελ, το οποίο είναι ανθεκτικό στις διαβρώσεις και τα σκισίματα.    
Προκειμένου να διασφαλιστεί το αποτελεσματικό φιλτράρισμα του νερού και η σωστή υγειινή των λουώμενων, η πισίνα συνοδεύεται με την πανίσχυρη Αντλία Krystal Clear ™ Sand (Intex 26646) και προσφέρει ένα άριστο και άκρως οικολογικό σύστημα καθαρισμού των υδάτων. Δεν υπάρχει άλλη τεχνοτροπία φιλτραρίσματος που να εγγυάται ένα τόσο εξωνυχιστικό σύστημα διήθησης και αποκομιδής απορριμάτων, όπως αυτό της χαλαζιακής άμμου (δεν περιλαμβάνεται). Η αντλία απαιτεί τάση: 220 V, έχει κατανάλωση ισχύος: 150kW, φιλτράρει έως και  7900 Λίτρα/ώρα και διαθέτει χρονοδιακόπτη για αυτόματη λειτουργία 2 έως 12 ωρών. Η αντλία είναι το σπουδαιότερο κομμάτι της πισίνας, καθώς μέσω αυτής ικανοποιείται ο καθημερινός καθαρισμός του νερού και απομακρύνονται κάθε ειδών ρύποι όπως άμμος και χώματα, έντομα, τρίχες, φύλλα και άλλα ενοχλητικά σκουπίδια. Η συντήρηση του νερού πραγματοποιείται μέσω της αντλίας, των χημικών και των βοηθητικών εργαλείων - αξεσουάρ, τα οποία σας διευκολύνουν με την διαδικασία. Τέλος, Ο ενσωματωμένος διακόπτης GFCI (διακόπτης κυκλώματος βλάβης γείωσης) απενεργοποιεί αμέσως την αντλία αν το ηλεκτρικό ρεύμα έρχεται σε επαφή με το νερό, καθιστώντας την εμπειρία σας στην κολύμβηση πιο ασφαλής.
Για την τοποθέτηση και συναρμολόγηση της δεξαμενής απαιτούνται μόλις 60 λεπτά και όλες οι ενέργειες συναρμολόγησης γίνονται χωρίς την χρήση ειδικών εργαλέιων ή εξειδικευμένου τεχνικού. Η πισίνα εγκαθίσταται είτε στην επιφάνεια, είτε κατόπιν επεξεργασίας, τοποθετείται στο έδαφος. Η συσκευασία περιλαμβάνει οδηγίες χρήσης στην ελληνική γλώσσα και ειδικό DVD για την συναρμολόγηση και την χρήση της δεξαμενής. Τέλος, μαζί με την πισίνα θα λάβετε την ειδική σκάλα για εύκολη πρόσβασή στο νερό, τάπητα για να τον τοποθετήση κάτω από την δεξαμενή και ειδικό προστατευτικό κάλυμμα. Θα παραλάβετε την πισίνα σε συσκευασία Self Box, όπου και την τοποθετείτε και την αποθηκεύετε για το διάστημα που δεν θα την χρησιμοποιείτε. Η απόλυτη επιλογή για δροσερά και απολαυστικά καλοκαίρια με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο δικό σας χώρο!

Intex®
: Πρόκειται για ένα εμπορικό σήμα, το οποίο είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο και θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους στον κλάδο του. Η Intex παρουσιάζει μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως πισίνες, φουσκωτά spa, στρώματα ύπνου & θαλάσσης αλλά και χιλιάδες ακόμη είδη, πάντα επίκαιρα και μοντέρνα, τα οποία ενσωματώνουν την πιο προηγμένη τεχνολογία και εντυπωσικό design. Τα προϊόντα της Intex, πριν φτάσουν στα χέρια των καταναλωτών, υπόκεινται σε διεξοδική εξέταση και υποβάλλονται σε μια σειρά δοκιμών, προκειμένου να προσδιοριστούν και να απελευθερωθούν προς πώληση όλα εκείνα που αγγίζουν το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας. Η Intex αποτελεί αναμφίβολα ένα γιγάντιο Brand, το οποίο είναι σήμα κατατεθέν για την αξιοπιστία, την ποικιλία και τις προσιτές τιμές εδώ και δεκαετίες. 

Χαρακτηριστικά

  • Πισίνα με μεταλλικό σκελετό και αντλία νερού
  • Διαστάσεις Εσωτερικές: 7.32 x 3.66 x 1.32 m
  • Διαστάσεις Εξωτερικές: 7.87 x 4.22 x 1.32 m
  • Υλικό: PVC τριπλής επίστρωσης για αντοχή σε φθορές
  • Χωρητικότητα: (90%) 31.805 Λίτρα
  • Αντλία Άμμου: 220-240 volt, 7.9 m3/ώρα
  • (Η άμμος ΔΕΝ περιλαμβάνεται)
  • Προστατευτικό Κάλυμμα
  • Σκάλα Ασφαλείας
  • Υπόστρωμα για να διατηρούνται η βάση και τα πέλματα καθαρά
  • DVD με αναλυτικές οδηγίες για την εγκατάσταση και τη χρήση
  • Βάρος συσκευασίας: 183Kgr
  • Διαστάσεις κιβωτίου : 92.2x62x152.6
  • Συσκευασία: Shelf Box x 2
Χρησιμοποιούμε Cookies!
Για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία χρήσης του eshop μας. Πολιτική Cookies
Αποδοχή Όλων
Αποδοχή Επιλογών