Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00 | Σάββατο: 9:00 - 14:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 40.00

Πισίνα 4x2x1 Intex Prism Frame™ Rectangular 26788

P0270
Δροσιά και διασκέδαση το καλοκαίρι με την κορυφαία πισίνα της INTEX, που ξεχωρίζει για την αντοχή, την ασφάλεια, και τη σταθερότητά της!
Από 690.00
411.60
Κέρδος: 278.40 (40%)
+
Άμεσα διαθέσιμο
Αποστολή σε 1-3 μέρες

Περιγραφη

Όταν δεν μπορείτε να δροσιστείτε στην παραλία, μπορείτε στον κήπο σας! Αξιοποιήστε στο έπακρο το καλοκαίρι σας και φέρτε την δροσιά στην πόρτα του σπιτιού σας με τις εντυπωσιακές πισίνες από τον Γερμανικό Όμιλο Intex. Η εντυπωσιακή παραλληλόγραμμη πισίνα Intex Prism Frame™ Rectangular 26776 (28316) έχει εξωτερικό μεταλλικό σκελετό και εσωτερικές διαστάσεις 4.00 x 2.00 x 1.00m και με χωρητικότητα νερού 6.836 λίτρων, αποτελεί ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε μία γωνιά στο σπίτι ή το εξοχικό σας γεμάτη δροσιά και χαλάρωση. Ο ορθογώνιος σχεδιασμός είναι ιδανικός για στενές αυλές και γενικά χώρους με περιορισμένη χωρητικότητα.
Η δομή του περιλαμβάνει περιφερειακό σκελετό από αλουμίνιο, το οποίο προσφέρει στιβαρότητα και σταθερό κράτημα του πάνελ και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Το εσωτερικό μέρος της πισίνας είναι εξοπλισμένο με ένα πανίσχυρο στερεό PVC πάνελ τριών επενδυτικών στρώσεων, το οποίο θεμελιώνει ισχυρά και ανθεκτικά πλευρικά τοιχώματα,που είναι ευχάριστα στην αφή και λειτουργούν ως άνετη και χαλαρωτική υποστηρικτική δομή γα τον κολυμβητή. Επίσης, περιλαμβάνεται αντλία φιλτραρίσματος του νερού (Intex 28604) με απόδοση 2.006 L/h, η οποία ενσωματώνει ειδικό χάρτινο φυσίγγιο φίλτρου τύπου Α (Intex 29000), το οποίο εγκλωβίζει τους ρύπους, όπως ενοχλητικά έντομα, τρίχες και άλλα σκουπιδάκια διατηρώντας το νερό της δεξαμενής καθαρό και ασφαλές.
Για την τοποθέτηση και συναρμολόγηση της πισίνας δεν απαιτούνται ειδικά εργαλεία ούτε εξειδικευμένος τεχνικός, παρά μόνο μία επίπεδη επιφάνεια. Επίσης, η πισίνα δύναται, κατόπιν ειδικής επεξεργασία του εδάφους, να τοποθετηθεί εντοιχισμένη στο έδαφος. Η συσκευασία περιλαμβάνει οδηγίες χρήσης στην ελληνική γλώσσα και ειδικό DVD για την συναρμολόγηση και την χρήση της δεξαμενής. Τέλος, μαζί με την πισίνα θα λάβετε την ειδική σκάλα για εύκολη πρόσβασή στο νερό. Θα παραλάβετε την πισίνα σε συσκευασία Self Box, την οποία χρησιμοποιείτε κατά την αποθήκευσή της για το διάστημα που δεν θα την χρησιμοποιείτε. Αναβαθμίστε τις καλοκαιρινές σας εμπειρίες και προσφέρετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας σε εσάς και τους αγαπημένους σας. 

Intex®: Πρόκειται για ένα εμπορικό σήμα, το οποίο είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο και θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους στον κλάδο του. Η Intex παρουσιάζει μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως πισίνες, φουσκωτά spa, στρώματα ύπνου & θαλάσσης αλλά και χιλιάδες ακόμη είδη, πάντα επίκαιρα και μοντέρνα, τα οποία ενσωματώνουν την πιο προηγμένη τεχνολογία και εντυπωσικό design. Τα προϊόντα της Intex, πριν φτάσουν στα χέρια των καταναλωτών, υπόκεινται σε διεξοδική εξέταση και υποβάλλονται σε μια σειρά δοκιμών, προκειμένου να προσδιοριστούν και να απελευθερωθούν προς πώληση όλα εκείνα που αγγίζουν το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας. Η Intex αποτελεί αναμφίβολα ένα γιγάντιο Brand, το οποίο είναι σήμα κατατεθέν για την αξιοπιστία, την ποικιλία και τις προσιτές τιμές εδώ και δεκαετίες.

Χαρακτηριστικά

  • Πισίνα με μεταλλικό σκελετό και αντλία νερού
  • Εσωτερικές Διαστάσεις: 4.00m x 2.00m x 1.00m
  • Εξωτερικές Διαστάσεις: 4.65m x 2.59m
  • Υλικό: PVC τριπλής επίστρωσης για αντοχή σε φθορές
  • Χωρητικότητα Νερού: (90%) 6.836 Λίτρα
  • Αντλία: 220-240 volt, 2m³/ώρα (Intex 28604)
  • Ανταλλακτικό Φίλτρο: Τύπος A (Intex 29000)
  • Σκάλα Ασφαλείας
  • DVD με αναλυτικές οδηγίες για την εγκατάσταση και τη χρήση
  • Βάρος συσκευασίας: 68.9 kg
  • Συσκευασία: Shelf Box
  • Διαστάσεις συσκευασίας: 55 x 50.8 x 116.2cm
Χρησιμοποιούμε Cookies!
Για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία χρήσης του eshop μας. Πολιτική Cookies
Αποδοχή Όλων
Αποδοχή Επιλογών