">

Φίλτρο Βρύσης Ανταλλακτικό Aqua Pure AP 3000

W0041

Διαθέσιμο

Ένα αποτελεσματικό φίλτρο νερού, κατάλληλο για βρύσες κουζίνας τοίχου!

€ 12,00

Add to wishlist

Πληροφορίες

Είναι ένα Υπέρσυμπαγές κεραμικό φίλτρο που αποτελείται από ένα εξαιρετικό συνδυασμό υλικών, όπως η διατομική γη και η καολίνη τα οποία εκτός από τις πολύ καλές έως άριστες ικανότητες φιλτραρίσματος που έχουν και ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Στον πυρήνα του φίλτρου βρίσκεται ο εξαιρετικής ποιότητας ενεργός άνθρακας από κέλυφος καρύδας εμπλουτισμένος με κολλοειδή άργυρο για την εξουδετέρωση των ιών και την αποστείρωση του φίλτρου. Έχει την ικανότητα να συγκρατεί σε μέγιστο βαθμό το χλώριο, τα βαρέα μέταλλα και άλλες επιβλαβείς ενώσεις επιτυγχάνοντας την άμεση και στιγμιαία προσρόφηση του 99,99% των βλαβερών για την υγεία ουσιών. Βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι πετυχαίνει έναν άριστο καθαρισμό, διατηρώντας παράλληλα όλα τα απαραίτητα ιχνοστοιχεία του νερού. Είναι πανεύκολη η τοποθέτηση αυτού του ανταλλακτικού φίλτρου, απολαμβάνετε καθαρό νερό για 4.500 λίτρα ή για 6 μήνες χρήσης, όποιο από τα δύο έρθει πρώτο!

Βρείτε τώρα μοναδικά gadgets και πρωτότυπα δώρα στο GadgetNow.gr!

Χαρακτηριστικά

Λεπτομέρειες* Φίλτρο βρύσης 2 σταδίων για άμεση τοποθέτηση στη βρύση της κουζίνας
* 2 Στάδια φιλτραρίσματος:
1. Φίλτρο Ιζημάτων 20 micro για παρακράτηση χώματος, λάσπης, σκουριάς, άμμου, και όλων των μικροσωματιδίων μεγέθους μεγαλύτερου από 20 μm (0,02 χιλιοστά του μέτρου)
2. Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα block για παρακράτηση χλωρίου, φυτοφαρμάκων και οργανικών χημικών ενώσεων

* Απομακρύνει οσμές, χρώματα και βελτιώνει τη γεύση και την οσμή του νερού
* Θερμοκρασία λειτουργίας: 2°C-45°C
* Διαστάσεις (ΥxΠxΜ): 66x102x113 mm
* Αλλαγή φίλτρου κάθε 2-6 μήνες

* Η συσκευασία περιλαμβάνει 1 τεμάχιο & όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και τους συνδέσμους εγκατάστασης

* Προϊόν εγκεκριμένο από τους παρακάτω οργανισμούς: 1. NSF International - Πιστοποίηση με τα ANSI/NSF Standards No. 42, 44, 53, 58 και 61, NSF/ANSI πρότυπο 42 για μείωση μολυσματικών παραγόντων, όπως απομάκρυνση του χλωρίου 99% για καλύτερη γεύση και οσμή, NSF/ANSI πρότυπο 44 για προϊόντα που μειώνουν την σκληρότητα σε δημόσιες ή ιδιωτικές πηγές νερού μέσω της ανταλλαγής κατιόντων, καθώς και το ράδιο και το βάριο, NSF/ANSI πρότυπο 53 για μείωση μολυσματικών παραγόντων, όπως Cryptosporidium, Giardia, μόλυβδο, πτητικές οργανικές χημικές ουσίες (VOCs), MTBE (μεθυλικός τριτογενής - βουτυλικός αιθέρας), NSF/ANSI πρότυπο 58 για συστήματα αντίστροφης όσμωσης που χρησιμοποιούνται σε ιδιωτικό ή δημόσιο πόσιμο νερό και μειώνουν ρύπους, φθόριο, χρώμιο, τρισθενές χρώμιο, διαλυμένα στερεά και νιτρικά άλατα, NSF/ANSI πρότυπο 61 για προϊόντα που έρχονται σε επαφή με το νερό, όπως: υλικά, εξαρτήματα συστήματα και χημικά (π.χ. ρητίνη), 2. Water Quality - Πιστοποίηση ασφάλειας φιλτραρισμένου νερού & έγκριση εξαρτημάτων και υλικών ενώσεων σε συστήματα νερού που χρησιμοποιούνται άμεσα από τους καταναλωτές, 3. TUV - Cooperation Functional Safety (DE), 4. CE Certification (EU), 5. IAPMO R&T Oceana (AU)

Αξεσουάρ

Σχετικα Προϊοντα