Φίλτρο Μεταλλικών Στοιχείων In-Line "AIMRO" AQUAFILTER

W0011

Διαθέσιμο

Φίλτρο μεταλλικών στοιχείων (εμπλουτισμού) In-Line της Aquafilter, gadget που διοχετεύει στο νερό απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό μέταλλα!

€ 14,00

Add to wishlist

Πληροφορίες

Φίλτρο μεταλλικών στοιχείων In-Line της Aquafilter, που χρησιμοποιείται κυρίως μετά από RO διήθηση και εμπλουτίζει το νερό με απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Συγκεκριμένα με: 1. Ασβέστιο, ένα από τα βασικότερα ιχνοστοιχεία για τον άνθρωπο που είναι απαραίτητο για υγιή δόντια και κόκκαλα, βοηθά στη σωστή πέψη, την καλή λειτουργία και το φυσιολογικό χτύπο της καρδιάς, αλλά και στην καλή λειτουργία των αρτηριών και των μυών, 2. Μαγνήσιο, το οποίο λαμβάνει μέρος σε περισσότερες από 300 διαφορετικές βιοχημικές λειτουργίες στο εσωτερικό του ανθρωπίνου σώματος, είναι καθοριστικός παράγοντας για το ανοσοποιητικό σύστημα και για τη σωστή κυκλοφορία του αίματος, και βοηθά στην πρόληψη διάφορων ασθενειών (π.χ. νεφρικές ασθένειες, αρτηριοσκλήρυνση κ.ά.), 3. Νάτριο, το οποίο ρυθμίζει την απορρόφηση και συγκράτηση του νερού στο ανθρώπινο σώμα και  την ισορροπία του ph του. Με μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας τους 45oC, διάρκεια ζωής 3-6 μήνες (ανάλογα με την ποιότητα του νερού τροφοδοσίας), και 1/4 "NPT σύνδεση, είναι μία αξιόπιστη επιλογή εμπλουτισμού του πόσιμου νερού!

Βρείτε τώρα μοναδικά gadgets και πρωτότυπα δώρα στο GadgetNow.gr!

Χαρακτηριστικά

Λεπτομέρειες* Διατίθεται με 1/4"NPT σύνδεση
* Διαστάσεις: 2"x10"
* Θερμοκρασία λειτουργίας: 2oC-45oC
* Διάρκεια ζωής: 3-6 μήνες (ανάλογα με την ποιότητα του νερού τροφοδοσίας)
* Προϊόν εγκεκριμένο από τους παρακάτω οργανισμούς: 1. NSF International - Πιστοποίηση με τα ANSI/NSF Standards No. 42, 44, 53, 58 και 61, NSF/ANSI πρότυπο 42 για μείωση μολυσματικών παραγόντων, όπως απομάκρυνση του χλωρίου 99% για καλύτερη γεύση και οσμή, NSF/ANSI πρότυπο 44 για προϊόντα που μειώνουν την σκληρότητα σε δημόσιες ή ιδιωτικές πηγές νερού μέσω της ανταλλαγής κατιόντων, καθώς και το ράδιο και το βάριο, NSF/ANSI πρότυπο 53 για μείωση μολυσματικών παραγόντων, όπως Cryptosporidium, Giardia, μόλυβδο, πτητικές οργανικές χημικές ουσίες (VOCs), MTBE (μεθυλικός τριτογενής - βουτυλικός αιθέρας), NSF/ANSI πρότυπο 58 για συστήματα αντίστροφης όσμωσης που χρησιμοποιούνται σε ιδιωτικό ή δημόσιο πόσιμο νερό και μειώνουν ρύπους, φθόριο, χρώμιο, τρισθενές χρώμιο, διαλυμένα στερεά και νιτρικά άλατα, NSF/ANSI πρότυπο 61 για προϊόντα που έρχονται σε επαφή με το νερό, όπως: υλικά, εξαρτήματα συστήματα και χημικά (π.χ. ρητίνη), 2. Water Quality - Πιστοποίηση ασφάλειας φιλτραρισμένου νερού & έγκριση εξαρτημάτων και υλικών ενώσεων σε συστήματα νερού που χρησιμοποιούνται άμεσα από τους καταναλωτές, 3. TUV - Cooperation Functional Safety (DE), 4. CE Certification (EU), 5. IAPMO R&T Oceana (AU)

Σχετικα Προϊοντα