Φίλτρο Βρύσης AQUAFILTER (FC2001)

W0001

Μη διαθέσιμο

Ένα αποτελεσματικό φίλτρο νερού της Aquafilter, κατάλληλο για βρύσες κουζίνας τοίχου!

€ 18,99

Add to wishlist

Πληροφορίες

Ένα έξυπνο φίλτρο νερού οικιακής χρήσης, ειδικά κατασκευασμένο να σας προσφέρει καθαρότερο πόσιμο νερό! Σε 2 στάδια αφαιρεί το χλώριο, το χώμα, την λάσπη, τη σκουριά, την άμμο, τα φυτοφάρμακα και τις οργανικές χημικές ενώσεις από το νερό που καταναλώνετε και χρησιμοποιείτε στο χώρο της κουζίνας, γεγονός εξαιρετικά σημαντικό για την υγεία σας! Με ειδική βαλβίδα επιλογής φιλτραρισμένου ή αφιλτράριστου νερού, αλλά και νερού με μορφή ψεκασμού για τον πλύσιμο των πιάτων, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το βιδώσετε απευθείας στη βρύση σας! Τοποθετείται απλά και εύκολα σε οποιαδήποτε βρύση κουζίνας με τον κατάλληλο αντάπτορα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Έχει μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας 45°C, μέγιστη πίεση λειτουργίας 5 bar, μέγιστη ποσότητα φιλτραρίσματος νερού 800 λίτρα με περιεκτικότητα σε χλώριο μέχρι 0.2 ppm, συνδέεται στο σύστημα ύδρευσης δικτύου και συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και τους συνδέσμους για την εγκατάστασή του. Ένα αποτελεσματικό gadget που φιλτράρει επιβλαβείς για τον ανθρώπινο οργανισμό ουσίες, απομακρύνει οσμές και βελτιώνει τη γεύση του νερού που πίνετε!

Βρείτε τώρα μοναδικά gadgets και πρωτότυπα δώρα στο GadgetNow.gr!

Χαρακτηριστικά

Λεπτομέρειες* Φίλτρο βρύσης 2 σταδίων για άμεση τοποθέτηση στη βρύση της κουζίνας
* 2 Στάδια φιλτραρίσματος:
1. Φίλτρο Ιζημάτων 20 micro για παρακράτηση χώματος, λάσπης, σκουριάς, άμμου, και όλων των μικροσωματιδίων μεγέθους μεγαλύτερου από 20 μm (0,02 χιλιοστά του μέτρου)
2. Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα block για παρακράτηση χλωρίου, φυτοφαρμάκων και οργανικών χημικών ενώσεων
* Απομακρύνει οσμές, χρώματα και βελτιώνει τη γεύση και την οσμή του νερού
* Θερμοκρασία λειτουργίας: 2°C-45°C
* Διαστάσεις (ΥxΠxΜ): 66x102x113 mm
* Αλλαγή φίλτρου κάθε 2-3 μήνες
* Η συσκευασία περιλαμβάνει 1 τεμάχιο & όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και τους συνδέσμους εγκατάστασης
* Προϊόν εγκεκριμένο από τους παρακάτω οργανισμούς: 1. NSF International - Πιστοποίηση με τα ANSI/NSF Standards No. 42, 44, 53, 58 και 61, NSF/ANSI πρότυπο 42 για μείωση μολυσματικών παραγόντων, όπως απομάκρυνση του χλωρίου 99% για καλύτερη γεύση και οσμή, NSF/ANSI πρότυπο 44 για προϊόντα που μειώνουν την σκληρότητα σε δημόσιες ή ιδιωτικές πηγές νερού μέσω της ανταλλαγής κατιόντων, καθώς και το ράδιο και το βάριο, NSF/ANSI πρότυπο 53 για μείωση μολυσματικών παραγόντων, όπως Cryptosporidium, Giardia, μόλυβδο, πτητικές οργανικές χημικές ουσίες (VOCs), MTBE (μεθυλικός τριτογενής - βουτυλικός αιθέρας), NSF/ANSI πρότυπο 58 για συστήματα αντίστροφης όσμωσης που χρησιμοποιούνται σε ιδιωτικό ή δημόσιο πόσιμο νερό και μειώνουν ρύπους, φθόριο, χρώμιο, τρισθενές χρώμιο, διαλυμένα στερεά και νιτρικά άλατα, NSF/ANSI πρότυπο 61 για προϊόντα που έρχονται σε επαφή με το νερό, όπως: υλικά, εξαρτήματα συστήματα και χημικά (π.χ. ρητίνη), 2. Water Quality - Πιστοποίηση ασφάλειας φιλτραρισμένου νερού & έγκριση εξαρτημάτων και υλικών ενώσεων σε συστήματα νερού που χρησιμοποιούνται άμεσα από τους καταναλωτές, 3. TUV - Cooperation Functional Safety (DE), 4. CE Certification (EU), 5. IAPMO R&T Oceana (AU)

Αξεσουάρ

Σχετικα Προϊοντα