Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα GadgetNow.gr αποτελεί μία online πλατφόρμα με προϊόντα παγκοσμίου φήμης εμπορικών σημάτων για το κάμπινγκ, την ορειβασία και κάθε είδους εξοπλισμό για τους οπαδούς της υπαίθριας ζωής. Εδώ θα βρείτε τεράστια ποικιλία καταλόγου από τα πιο δημοφιλή Brand Names όπως τις Αμερικανικες μάρκες ColemanCampingaz & Sevylor, τις Δανέζικες μάρκες Outwell και EasyCamp, την Γερμανική μάρκα Robens,   και πολλές ακόμη. Αναπτύσσουμε καθημερινά την γκάμα των προϊόντων μας, για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να βρουν γρήγορα και εύκολα τνο σωστό εξοπλισμό είτε είναι αρχάριοι είτε φίλοι της φύσης, είτε πεποιραμένοι χρήστες.
Επιπλέον,στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε Eίδη Kήπου και Σπιτιού, όπως Πισίνες, Σάουνες, Spa, Αιώρες και όλα εκείνα που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας. Μοναδικές λύσεις για να προσφέρετε στον χώρο σας γωνιές άνεσης και θαλπωρής, όπως με τις απίστευτες λύσεις Αποθήκευσης, τις πιο προηγμένες επιλογές συστημάτων Φίλτραρίσματος του Νερού και μοναδικές συσκευές Αφυγραντήρων και Υγραντήρων, αλλά και εστίες μαγειρέματος φορητές και Κήπου σε απίστευτες τιμές. 
Τέλος, οι λάτρεις της θάλασσας μπορούν να εξερευνήσουν τις ποικίλες επιλογές σε μικρά σκάφη αναψυχής, όπως Καγιάκ, Βάρκες, Sup φυσικά όλα τα παλκεκόμενα των θαλάσσιων sport, όπως μοτέρ, κουπιά και κάθε λογής αξεσουάρ! 
Στόχος μας είναι η παροχή συναλλαγών και εξυπηρέτησης υψηλής ποιότητας και η προσφορά προϊόντων, τα οποία έχουν έναν απόλυτα άρρηκτο συνδυασμό άριστης ποιότητας και χαμηλής τιμής.
Κερδίζουμε διαρκώς την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη, και την επανειλημμένη προτίμηση των πελατών μας με το έργο μας, δηλαδή την προσφορά των καλύτερων χρηστικών και παρκτικών αντικειμένων, που με τον σύγχρονο χαρακτήρα και τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους αποτελούν την πλέον οικονομική και αξιόπιστη επιλογή για προσωπικές αγορές ή δώρα.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) GadgetNow.gr του MPSGroup - Ηλεκτρονικό Εμπόριο & Υπηρεσίες του Μιχαήλ Παπαγεωργίου (ΑΦΜ 114969136 - ΔΟΥ Δράμας,Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ. 123873919000) λειτουργεί από το 2013, προσφέροντας στο καταναλωτικό κοινό μία σειρά από καινοτόμα προϊόντα και μοναδικές λύσεις για το Σπίτι, το Κάμπινγκ ή τον Κήπο σας, πάντα με την εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας των κορυφαίων εταιριών με τις οποίες συνεργαζόμαστε. 

Επειδή κάθε μέρα αξίζει να είναι μοναδική, κάθε μέρα αξίζει να είναι μέρα περιπέτειας και εξερεύνησης, χαρίστε στον εαυτό σας όλα εκείνα που θα σας γεμίσουν ενέργεια και αισιοδοξία.