Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00 | Σάββατο: 9:00 - 14:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 40.00

Φουσκωτό Στρώμα Ύπνου Pillow Rest Mid-Rise Airbed Intex Κωδ. 64116

C1507
Ένα ποιοτικό μονό αερόστρωμα της Intex, που σας προσφέρει ευχάριστο και ξεκούραστο ύπνο στο κάμπινγκ, το εξοχικό ή το σπίτι!
Από 57.85
40.33
Κέρδος: 17.52 (30%)
+
Διαθέσιμο
Αποστολή σε 1 έως 3 ημέρες

Περιγραφη

Ένα φουσκωτό στρώμα ύπνου με διαστάσεις 99x191x30cm, είναι μια αξιόπιστη πρόταση της Intex για τον ύπνο στο κάμπινγκ, το εξοχικό, ή την φιλοξενία για τους απρόσμενους ή καλεσμένους επισκέπτες στο σπίτι σας! Με βελούδινη την πάνω επιφάνειά του για να μην γλιστράνε τα σκεπάσματά σας, είναι η πιο συμφέρουσα και βολική λύση για κάθε περίπτωση! Διαθέτει εργονομική Fiber-Tech κατασκευή. Αυτό το στρώμα είναι μια ιδανική επιλογή για όποιον επιθυμεί να έχει έναν ονειρικό ύπνο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο κάμπινγκ, αν προτιμάτε ένα πιο πολυτελές και άνετο μέρος για να κοιμηθείτε. Η κατασκευή βινυλίου και οβάλ-δοκού καθιστά αυτό το κρεβάτι αέρα Rest Mid-Rise πολύ πιο ελκυστικό και ανθεκτικό από τα συνηθισμένα φουσκωτά στρώματα. Η οσφυϊκή υποστήριξη έχει μοναδικά σχεδιασμένες οριζόντιες θήκες αέρα για την παροχή πρόσθετης υποστήριξης και σταθερότητας στο μέσο τμήμα, για ιδανική ευθυγράμμιση σώματος. Η τρόμπα που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία φουσκώνει αυτό το στρώμα αέρα, κουμπώνοντας και περιστρέφοντας τον επιλογέα στην τρόμπα. Μπορείτε να ρυθμίσετε το κρεβάτι στο επίπεδο που επιθυμείτε, είτε είναι υπερβολικά σταθερό, είτε μαλακό ή κάπου ενδιάμεσα. Αξιόπιστο και απόλυτα πρακτικό, διαθέτει ενσωματωμένο μαξιλάρι ύψους 30 εκατοστών για περισσότερη άνεση. Επιπλέον, αποθηκεύεται και μεταφέρεται χωρίς κόπο στα ταξίδια σας, με την ειδική τσάντα που το συνοδεύει.


ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ - ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ - ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ ΠΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ 7 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

Χαρακτηριστικά

  • Διαστάσεις: 99x191x30cm
  • Αεροθάλαμοι: 1
  • Σάκος: Όχι
  • Τρόμπα: Ναι (ενσωματωμένη ηλεκτρική και δυνατότητα χρήσης εξωτερικής)
  • Τεχνολογία: Fiber-Tech
  • Μέγιστο Φορτίο: 136 kg

  • Λοιπά Χαρακτηριστικά
  • Ενσωματωμένο μαξιλάρι για μεγαλύτερη άνεση
  • Ύψος Μαξιλαριού: 30 εκατοστά
Χρησιμοποιούμε Cookies!
Για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία χρήσης του eshop μας. Πολιτική Cookies
Αποδοχή Όλων
Αποδοχή Επιλογών