Κάντε τον κήπο σας ένα μέρος χαλάρωσης για όλη την οικογένεια! Στο κατάστημά μας θα βρείτε όλον τον κατάλληλο εξοπλισμό για να το καταφέρετε! Πισίνες οικογενειακές, σε διάφορα σχήματα, φουσκωτές αλλά και με σκελετό από τις γνωστότερες εταιρείες όπως οι Intex και η Bestway αλλά και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ και αναλώσιμα. Αιώρες και ομπρέλες κήπου σε μεγάλη ποικιλία και πολύ ανταγωνιστικές τιμές! Θερμοκήπια κήπου και αποθήκες κήπου για τους ερασιτέχνες καλλιεργητές. Οι μικροί μας φίλοι θα είναι ευτυχισμένοι με την δική τους ιδιωτική παιδική χαρά με την εγγύηση ποιότητας των εταιρειών Itex και Amila!

Κήπος 

Υπάρχουν 436 προϊόντα.
ανά σελίδα
Quick View
Μεταλλική πισίνα με διάμετρο 460 cm και ύψος 132 cm από την Interline, μια ποιοτική επιλογή για ξέγνοιαστες βουτιές στην αυλή του σπιτιού σας!
€ 2.500,00
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Quick View
Μια πλαστική καθιστή κούνια, ιδανική για τα παιχνίδια του παιδιού σας στον κήπο ή την βεράντα!
Quick View
Αιώρα χειροποίητης κατασκευής της Ticket to the Moon, ένα καταπληκτικό αξεσουάρ για στιγμές χαλάρωσης με άνεση και ασφάλεια!
Quick View
Χειροποίητη αιώρα ανθεκτικής κατασκευής της Ticket to the Moon, ένα αξεσουάρ ιδανικό για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης σε κάθε σας απόδραση!
€ 49,99
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Quick View
Μονή αιώρα με καινοτόμο σχεδιασμό της Ticket to the Moon, ένα εκπληκτικό αξεσουάρ για απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης!
Quick View
Αιώρα πρωτοποριακής σχεδίασης της Ticket to the Moon, μια άνετη και ασφαλής επιλογή για στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης!
Quick View
Μονή αιώρα ανθεκτικής κατασκευής της Ticket to the Moon, ένα εξαιρετικό αξεσουάρ για απόλυτες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης!
Quick View
Μονή αιώρα χειροποίητης κατασκευής της Ticket to the Moon, ιδανικό αξεσουάρ για όσους αποζητούν στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης!
Quick View
Μονή αιώρα πρωτοποριακού σχεδιασμού της Ticket to the Moon, μια επιλογή εκπληκτικής άνεσης και αντοχής!
Quick View
Μονή αιώρα της Ticket to the Moon με ανθεκτική, χειροποίητη κατασκευή, εξαιρετική επιλογή για στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης!
Quick View
Διπλή αιώρα με κομψό σχεδιασμό της Ticket to the Moon, μια ανθεκτική και άνετη επιλογή για απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης!
Προβάλλονται 1 - 12 από 436 αντικείμενα