Σάουνες & Spa

Για μία δόση χαλάρωσης και πολυτέλειας που έως τώρα θα μπορούσαμε να την απολαύσουμε μόνο σε ένα ινστιτούτο ομορφιάς πλέον είναι προσιτή και στο σπίτι σας! Συσκευές σάουνα από τους γνωστότερους κατασκευαστές για αποτοξίνωση του οργανισμού, βοήθεια στην απώλεια βάρους, με πολλές ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα αλλά και πολλά άλλα οφέλη στην υγεία μας. Επίσης, διαθέσιμες υπάρχουν και συσκευές υδρομασάζ  για μείωση του στρες, χαλάρωση του σώματος και του πνεύματος. Ο συνδυασμός των δυο σας υπόσχεται  την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης. Στο κατάστημά μας διαθέσιμα θα βρείτε και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ και αναλώσιμα που θα σας χρειαστούν με την αγορά μιας συσκευής spa.

Σάουνες & Spa 

Υπάρχουν 83 προϊόντα.
ανά σελίδα
Quick View
Μια σάουνα 3 - 4 ατόμων με διαστάσεις 196x196x200 cm, αξιόπιστη επιλογή για καλύτερη υγεία και ευεξία στο σπίτι σας!
Quick View
Σόμπα με εξωτερικό πάνελ ελέγχου 9kw, η τέλεια επιλογή για την θέρμανση της σάουνας σας!
Quick View
Μια σάουνα 3 - 4 ατόμων με διαστάσεις 196x196x200 cm, αξιόπιστη επιλογή για καλύτερη υγεία και ευεξία στην καθημερινότητα σας!
Quick View
Σόμπα με ενσωματωμένο έλεγχο και ισχύ 8 kw, της αυστριακής Sentiotec, η ιδανική επιλογή για την επαρκή θέρμανση της φινλανδικής σάουνας!
Quick View
Μια σάουνα 3 - 4 ατόμων με διαστάσεις 196x170x198 cm, η κατάλληλη επιλογή για την χαλάρωση και την ευεξία του σώματος και του πνεύματος!
Quick View
Σόμπα με ισχύ 3,6 kW, η καλύτερη επιλογή για την θέρμανση κάθε φινλανδικής σάουνας μικρού μεγέθους!
Quick View
Μια σάουνα 1 ατόμου με διαστάσεις 100x94x190 cm, εξαιρετική επιλογή για την υγεία και την ευεξία του σώματος σας!
Quick View
Μια υψηλής ποιότητας σάουνα 3 - 4 ατόμων με διαστάσεις 196x170x198 cm, απίθανη επιλογή για την εβδομαδιαία αναζωογόνηση του δέρματος!
Quick View
Ορθογώνια βότσαλα στέγης σε σκούρο κόκκινο χρώμα, ιδανικά για την προστασία της οροφής μιας εξωτερικής σάουνας τύπου βαρέλι!
Quick View
Ένας πλωτός διανομέας της Intex, ιδανικός για χρήση σε όλα τα φουσκωτά spa!
Quick View
Σετ χημικών προϊόντων για μικρού μεγέθους πισίνες, ιδανικό για την συντήρηση και διατήρηση της καλής κατάστασης της πισίνας και του νερού!
Quick View
Μια σάουνα υπερύθρων για 2 άτομα, διαστάσεων 126x92x190 cm, εξαιρετική επιλογή για την χαλάρωση και την αναζωογόνηση του σώματος σας!
Προβάλλονται 1 - 12 από 83 αντικείμενα