Τι πιο χρήσιμο από έναν σάκο μεταφοράς για τα πράγματά σας σε οποιαδήποτε εξόρμηση και αν κάνετε; Μεγάλη ποικιλία σε σάκους μεταφοράς, από απλούς σε διάφορα μεγέθη, σχέδια και χρώματα μέχρι και στεγανούς σάκους για να αποφυγή οποιουδήποτε ατυχήματος! Γιατί ποιός θέλει να βραχούν ή ακόμη και να καταστραφούν τα προσωπικά του αντικείμενα; Επίσης θα βρείτε σάκους για τον υπνόσακό σας για να είναι πάντα καθαρός και προστατευμένος από οποιονδήποτε εξωτερικό παράγοντα. Για τους φίλους του ελεύθερου camping υπάρχει ακόμη και σάκος - ντουζ το οποίο γεμίζει με νερό ζεσταίνεται με τις ηλιακές ακτίνες και μετά την βουτιά σας μπορείτε να απολαύσετε ένα ζεστό ντουζ όπου και να βρίσκεστε. Φυσικά, υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία σε σακίδια πλάτης σε πολλά διαφορετικά μεγέθη, σχέδια και χρώματα για να ικανοποιεί εξαιρετικά τις διαφορετικές ανάγκες του καθένα ανάλογα και με την χρήση για την οποία το προορίζετε.

Σάκοι 

Υπάρχουν 97 προϊόντα.
ανά σελίδα
Quick View
Ένα απίθανο σακίδιο πλάτης της Easy Camp, ιδανικό για τις εξωτερικές δραστηριότητες!
Quick View
Ένα απίθανο σακίδιο πλάτης της Easy Camp, ιδανικό για το πανεπιστήμιο, τη δουλειά, τα ταξίδια ή το γυμναστήριο!
Quick View
Πρακτικό σακίδιο εργονομικού σχεδιασμού της Berg Outdoor, ιδανικό αξεσουάρ για τις εξορμήσεις του σαββατοκύριακου!
€ 84,90
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Quick View
Σακίδιο ελαφριάς κατασκευής της Panda Outdoor, ιδανικό αξεσουάρ για κάθε περίσταση και δραστηριότητα!
Quick View
Πολυχρηστικό και ελαφρύ σακίδιο της Panda Outdoor, κατάλληλο για χρήση σε κάθε είδους δραστηριότητα!
Quick View
Εξαιρετικά μεγάλης χωρητικότητας σακίδιο πλάτης της Bergans με ανθεκτικό και εργονομικό σχεδιασμό, ιδανικό αξεσουάρ για τους λάτρεις των μεγάλων ταξιδιών!
Quick View
Εξαιρετικά άνετο σακίδιο πλάτης της Bergans με καινοτόμο σχεδιασμό και ιδιαίτερα μεγάλη αντοχή, ιδανικό αξεσουάρ για τα μεγάλα ταξίδια και τις εξορμήσεις σας!
Quick View
Πρακτικό σακίδιο πλάτης μεγάλης χωρητικότητας και αντοχής, ιδανικό για τις γυναίκες που αγαπούν το σκι και τις χειμερινές εξορμήσεις!
Quick View
Ανθεκτικό σακίδιο πλάτης μεγάλης χωρητικότητας της Bergans, ιδανικό αξεσουάρ για τους λάτρεις του σκι και των χειμερινών σπορ!
Quick View
Λειτουργικό και ανθεκτικό σακίδιο πλάτης της Bergans, ιδανικό αξεσουάρ για τις γυναίκες που αγαπούν τα χειμερινά σπορ!
Quick View
Ανθεκτικό σακίδιο εργονομικού σχεδιασμού της Bergans, ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του σκι και της αλπικής αναρρίχησης!
Quick View
Ανθεκτικό σακίδιο της Bergans, ιδανικό για τις γυναίκες που αναζητούν μια λειτουργική και μεγάλης χωρητικότητας επιλογή!
Προβάλλονται 1 - 12 από 97 αντικείμενα