">

Τι πιο χρήσιμο από έναν σάκο μεταφοράς για τα πράγματά σας σε οποιαδήποτε εξόρμηση και αν κάνετε; Μεγάλη ποικιλία σε σάκους μεταφοράς, από απλούς σε διάφορα μεγέθη, σχέδια και χρώματα μέχρι και στεγανούς σάκους για να αποφυγή οποιουδήποτε ατυχήματος! Γιατί ποιός θέλει να βραχούν ή ακόμη και να καταστραφούν τα προσωπικά του αντικείμενα; Επίσης θα βρείτε σάκους για τον υπνόσακό σας για να είναι πάντα καθαρός και προστατευμένος από οποιονδήποτε εξωτερικό παράγοντα. Για τους φίλους του ελεύθερου camping υπάρχει ακόμη και σάκος - ντουζ το οποίο γεμίζει με νερό ζεσταίνεται με τις ηλιακές ακτίνες και μετά την βουτιά σας μπορείτε να απολαύσετε ένα ζεστό ντουζ όπου και να βρίσκεστε. Φυσικά, υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία σε σακίδια πλάτης σε πολλά διαφορετικά μεγέθη, σχέδια και χρώματα για να ικανοποιεί εξαιρετικά τις διαφορετικές ανάγκες του καθένα ανάλογα και με την χρήση για την οποία το προορίζετε.

Σάκοι 

Υπάρχουν 129 προϊόντα.
ανά σελίδα
Quick View
Σακίδιο πλάτης χωρητικότητας 65 λίτρων από την Oztrail, μια ανθεκτική επιλογή ιδανική για την ορειβασία και την πεζοπορία!
Quick View
Σακίδιο πλάτης με χωρητικότητα 65 λίτρων από την Oztrail και επιπλέον τσάντα 10 λίτρων, μια πρακτική επιλογή για τις σύντομες και μακρινές σας αποδράσεις!
Quick View
Σακίδιο πλάτης χωρητικότητας 75L από την Oztrail με πολλαπλές θήκες και ανακλαστικές λεπτομέρειες, ιδανικό αξεσουάρ για το κάμπινγκ!
Quick View
Ελαφρύ σακίδιο πλάτης συμπαγούς σχεδιασμού με χωρητικότητα 10 λίτρων από την Oztrail, ένα αξεσουάρ ιδανικό για καθημερινή χρήση!
Quick View
Μικρό και ελαφρύ σακίδιο πλάτης με χωρητικότητα 10 λίτρων από την Oztrail, ιδανική επιλογή για τις σύντομες αποδράσεις ή τις δραστηριότητές σας στην πόλη!
Quick View
Σακίδιο πλάτης με χωρητικότητα 15 λίτρων από την Oztrail, μια επιλογή εργονομικού σχεδιασμού που αναδιπλώνει σε συμπαγή θήκη!
Quick View
Σακίδιο πλάτης χωρητικότητας 18 λίτρων από την Oztrail με ελαφριά κατασκευή, μια πρακτική επιλογή για χρήση στις καθημερινές δραστηριότητες ή τα ταξίδια σας!
Quick View
Σακίδιο πλάτης χωρητικότητας 30 λίτρων από την Oztrail με θήκη για λάπτοπ, μια ανθεκτική επιλογή κατάλληλη για καθημερινή χρήση!
Quick View
Σακίδιο πλάτης χωρητικότητας 22 λίτρων από την Oztrail, μια άνετη και πρακτική επιλογή για χρήση στα ταξίδια και το κάμπινγκ!
Quick View
Ελαφρύ σακίδιο πλάτης χωρητικότητας 18 λίτρων από την Oztrail, ιδανική επιλογή για  καθημερινή χρήση!
Quick View
Άνετο σακίδιο πλάτης χωρητικότητας 22 λίτρων από την Oztrail, μια πρακτική επιλογή για χρήση στα ταξίδια και το κάμπινγκ!
Quick View
Σακίδιο πλάτης χωρητικότητας 30 λίτρων από την Oztrail, μια επιλογή συμπαγούς σχεδιασμού ιδανική για τη μεταφορά μεγάλου φορτίου!
Προβάλλονται 1 - 12 από 129 αντικείμενα