Φακοί Χειρός 

Υπάρχουν 120 προϊόντα.
ανά σελίδα
Quick View
Φακός χειρός μαγνητικής φόρτισης με μέγιστη απόδοση 3200 lm από την Olight, μια πρακτική επιλογή για βιομηχανική και επιχειρησιακή χρήση!
Quick View
Μικρός και εύχρηστος μεταλλικός φακός LED σε μπλε χρώμα, ιδανικός για το μπρελόκ των κλειδιών!
Quick View
Καινοτόμος φακός που συνδυάζει την Υπέρυθρη Ακτινοβολία και τον Λευκό Φωτισμό της εατιρίας Nitecore!
Quick View
Ένας μικρός, πανίσχυρος LED φακός 500lm, γνωστός και ως κομψός πολεμιστής, για τους λάτρεις της περιπέτειας και της δράσης!
Quick View
Φακός χειρός εξαιρετικής απόδοσης 12000 lm από την Olight, εκπληκτική επιλογή για τις επιχειρήσεις διάσωσης και αναζήτησης!
Quick View
Φακός με εξαιρετικά ισχυρή απόδοση 25000 lm από την Olight, ένα εργονομικό αξεσουάρ φωτισμού για τις υπαίθριες δραστηριότητες και τις επιχειρησιακές εφαρμογές!
Quick View
Φακός για κάνη όπλου με μέγιστη απόδοση 1200 lm από την Olight, εξαιρετική επιλογή για ποιοτικό φωτισμό στο κυνήγι και τις επιχειρησιακές εφαρμογές!
Quick View
Φακός μέγιστης απόδοσης 400 lumens από την Olight που προσαρτάται σε κάνη όπλου, ιδανική επιλογή για χρήση στο κυνήγι ή τις επιχειρησιακές εφαρμογές!
Quick View
Φακός χειρός μέγιστης απόδοσης 1200 Lumens από την Olight με εξαιρετικά μεγάλη απόσταση εκπομπής δέσμης, ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις διάσωσης!
Quick View
Φακός χειρός μαγνητικής φόρτισης από την Olight, μια επιλογή εξαιρετικής απόδοσης και ανθεκτικότητας ιδανική για χρήση στο κυνήγι ή σε επιχειρησιακές εφαρμογές!
Quick View
Φακός χειρός μέγιστης απόδοσης 1200 lm από την Olight με διπλό, εύχρηστο διακόπτη, ιδανικό αξεσουάρ φωτισμού για χρήση στις επιχειρησιακές δραστηριότητες!
Quick View
Φακός χειρός με μέγιστη απόδοση 500 lm από την Olight, ένα εύχρηστο αξεσουάρ για συμπερίληψη στον επιχειρησιακό σας εξοπλισμό!
Προβάλλονται 1 - 12 από 120 αντικείμενα