">

Φακοί Χειρός 

Υπάρχουν 125 προϊόντα.
ανά σελίδα
Quick View
Φακός χειρός εξαιρετικής απόδοσης 12000 lm από την Olight, εκπληκτική επιλογή για τις επιχειρήσεις διάσωσης και αναζήτησης!
Quick View
Φακός με εξαιρετικά ισχυρή απόδοση 25000 lm από την Olight, ένα εργονομικό αξεσουάρ φωτισμού για τις υπαίθριες δραστηριότητες και τις επιχειρησιακές εφαρμογές!
Quick View
Φακός για κάνη όπλου με μέγιστη απόδοση 1200 lm από την Olight, εξαιρετική επιλογή για ποιοτικό φωτισμό στο κυνήγι και τις επιχειρησιακές εφαρμογές!
Quick View
Φακός μέγιστης απόδοσης 400 lumens από την Olight που προσαρτάται σε κάνη όπλου, ιδανική επιλογή για χρήση στο κυνήγι ή τις επιχειρησιακές εφαρμογές!
Quick View
Φακός χειρός μέγιστης απόδοσης 1200 Lumens από την Olight με εξαιρετικά μεγάλη απόσταση εκπομπής δέσμης, ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις διάσωσης!
Quick View
Φακός χειρός μαγνητικής φόρτισης από την Olight, μια επιλογή εξαιρετικής απόδοσης και ανθεκτικότητας ιδανική για χρήση στο κυνήγι ή σε επιχειρησιακές εφαρμογές!
Quick View
Φακός χειρός μέγιστης απόδοσης 1200 lm από την Olight με διπλό, εύχρηστο διακόπτη, ιδανικό αξεσουάρ φωτισμού για χρήση στις επιχειρησιακές δραστηριότητες!
Quick View
Φακός χειρός με μέγιστη απόδοση 500 lm από την Olight, ένα εύχρηστο αξεσουάρ για συμπερίληψη στον επιχειρησιακό σας εξοπλισμό!
Quick View
Φακός μέγιστης απόδοσης 3200 lm της Olight, με δυνατότητα επαναφόρτισης μέσω μαγνητικής βάσης, ιδανική επιλογή φωτισμού για βιομηχανική ή επιχειρησιακή χρήση!
Quick View
Φακός χειρός μαγνητικής φόρτισης με μέγιστη απόδοση 3200 lm από την Olight, μια πρακτική επιλογή για βιομηχανική και επιχειρησιακή χρήση!
Quick View
Επαναφορτιζόμενος φακός χειρός συμπαγούς κατασκευής από την Olight, ιδανική επιλογή για γενική αλλά και επαγγελματική χρήση!
Quick View
Φακός χειρός με μέγιστη απόδοση 1500 lm από την Olight, μια εύχρηστη επιλογή ιδανική για το κυνήγι και τις επιχειρησιακές δραστηριότητες!
Προβάλλονται 1 - 12 από 125 αντικείμενα