Τα βράδια στην σκηνή δεν μπορούν να περάσουν χωρίς τον κατάλληλο φωτισμό, σίγουρα θα χρειαστείτε μια φορητή λάμπα είτε με μπαταρίες είτε επαναφορτιζόμενη με ηλιακή ενέργεια για να μπορείτε εύκολα να την αφήσετε σε μια επιφάνεια όπως το τραπέζι σας και να είστε ελεύθερος να παίξετε κάποιο επιτραπέζιο με την παρέα σας και να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα αλλά και τον κατάλληλο φωτισμό. Διαθέσιμους όμως θα βρείτε και φακούς χειρός αδιάβροχους και κάποιους που λειτουργούν ακόμη και υποβρύχια ένα gadgetπου θα είναι ο καλύτερός σας φίλος ακόμη και αν σας αρέσουν οι καταδύσεις. Τέλος σίγουρα θα χρειαστείτε και έναν φακό κεφαλής για κάποιες δραστηριότητες που χρειάζεστε φωτισμό αλλά ταυτόχρονα και τα χέρια σας ελεύθερα.  

Φωτιστικά 

Υπάρχουν 282 προϊόντα.
ανά σελίδα
Quick View
Μίνι φακός από την Olight, σε μοναδικό χρώμα της ερήμου, είναι ένα αξεσουάρ με δυνατότητα τοποθέτησης σε μπρελόκ για εύκολη και πρακτική μεταφορά!
Quick View
Φακός μέγιστης απόδοσης 600 lumens από την Olight που προσαρτάται σε κάνη όπλου, ιδανική επιλογή για χρήση στο κυνήγι ή τις επιχειρησιακές εφαρμογές!
Quick View
Ένας εύχρηστος, επαναφορτιζόμενος φακός της Nitecore με υψηλές αποδόσεις!
Quick View
Πρακτικό σετ φακού από την Klarus, ιδανική επιλογή για χρήση σε επιχειρησιακές δραστηριότητες ή στο κυνήγι!
€ 134,90
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Quick View
Φακός χειρός με συμπαγή κατασκευή και εξαιρετική απόδοση έως 10.000 lumens από τη Nitecore, μια επιλογή ιδανική για γενική χρήση.
Quick View
Ένας φακός κατάλληλος τόσο για επιχειρησιακή όσο και κυνηγετική χρήση!
€ 115,90
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Quick View
Επαναφορτιζόμενος φακός Led μέγιστης απόδοσης 1000 lumens από τη Nitecore, μια εύχρηστη επιλογή με εργονομικό περιστροφικό διακόπτη.
Quick View
Φακός απόδοσης 500 lumens με σταθερή, λευκή δέσμη από τη Nitecore, κατάλληλος για την εκτίμηση πολύτιμων λίθων!
Quick View
Φακός χειρός από την εταιρία Olight σε πρακτικό μέγεθος που μπορεί να κρεμαστεί και στην τσέπη ! Διαθέτει 2 επίπεδα φωτεινότητας με μέγιστη απόδοση 300 lumens.
Quick View
Αξιόπιστος LED Φακός με μικρό μέγεθος, με ενσωματωμένη θύρα φόρτισης USB-C!
Quick View
Μίνι φακός με μέγιστη απόδοση 150 lm από την Olight, αξεσουάρ με δυνατότητα τοποθέτησης σε μπρελόκ για εύκολη και πρακτική μεταφορά!
Quick View
Πολυχρηστικός φακός μαγνητικής φόρτισης από την Olight, μια πρακτική επιλογή κατάλληλη για γενική χρήση!
Προβάλλονται 1 - 12 από 282 αντικείμενα