">

Τα βράδια στην σκηνή δεν μπορούν να περάσουν χωρίς τον κατάλληλο φωτισμό, σίγουρα θα χρειαστείτε μια φορητή λάμπα είτε με μπαταρίες είτε επαναφορτιζόμενη με ηλιακή ενέργεια για να μπορείτε εύκολα να την αφήσετε σε μια επιφάνεια όπως το τραπέζι σας και να είστε ελεύθερος να παίξετε κάποιο επιτραπέζιο με την παρέα σας και να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα αλλά και τον κατάλληλο φωτισμό. Διαθέσιμους όμως θα βρείτε και φακούς χειρός αδιάβροχους και κάποιους που λειτουργούν ακόμη και υποβρύχια ένα gadgetπου θα είναι ο καλύτερός σας φίλος ακόμη και αν σας αρέσουν οι καταδύσεις. Τέλος σίγουρα θα χρειαστείτε και έναν φακό κεφαλής για κάποιες δραστηριότητες που χρειάζεστε φωτισμό αλλά ταυτόχρονα και τα χέρια σας ελεύθερα.  

Φωτιστικά 

Υπάρχουν 234 προϊόντα.
ανά σελίδα
Quick View
Φωτιστικό εργασίας της Escape, ένα εργονομικό αξεσουάρ που θα σας λύσει τα χέρια στο σπίτι ή το κάμπινγκ!
Quick View
Σετ 3 λαμπτήρων της Outwell με ενσωματωμένο ροοστάτη, ένα ιδιαίτερα χρηστικό αξεσουάρ φωτισμού για το κάμπινγκ σας!
Quick View
Φακός χειρός εξαιρετικής απόδοσης 12000 lm από την Olight, εκπληκτική επιλογή για τις επιχειρήσεις διάσωσης και αναζήτησης!
Quick View
Φακός με εξαιρετικά ισχυρή απόδοση 25000 lm από την Olight, ένα εργονομικό αξεσουάρ φωτισμού για τις υπαίθριες δραστηριότητες και τις επιχειρησιακές εφαρμογές!
Quick View
Φακός για κάνη όπλου με μέγιστη απόδοση 1200 lm από την Olight, εξαιρετική επιλογή για ποιοτικό φωτισμό στο κυνήγι και τις επιχειρησιακές εφαρμογές!
Quick View
Φακός μέγιστης απόδοσης 400 lumens από την Olight που προσαρτάται σε κάνη όπλου, ιδανική επιλογή για χρήση στο κυνήγι ή τις επιχειρησιακές εφαρμογές!
Quick View
Φακός χειρός μέγιστης απόδοσης 1200 Lumens από την Olight με εξαιρετικά μεγάλη απόσταση εκπομπής δέσμης, ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις διάσωσης!
Quick View
Φακός χειρός μαγνητικής φόρτισης από την Olight, μια επιλογή εξαιρετικής απόδοσης και ανθεκτικότητας ιδανική για χρήση στο κυνήγι ή σε επιχειρησιακές εφαρμογές!
Quick View
Φακός χειρός μέγιστης απόδοσης 1200 lm από την Olight με διπλό, εύχρηστο διακόπτη, ιδανικό αξεσουάρ φωτισμού για χρήση στις επιχειρησιακές δραστηριότητες!
Quick View
Φακός χειρός με μέγιστη απόδοση 500 lm από την Olight, ένα εύχρηστο αξεσουάρ για συμπερίληψη στον επιχειρησιακό σας εξοπλισμό!
Quick View
Φακός μέγιστης απόδοσης 3200 lm της Olight, με δυνατότητα επαναφόρτισης μέσω μαγνητικής βάσης, ιδανική επιλογή φωτισμού για βιομηχανική ή επιχειρησιακή χρήση!
Quick View
Φακός χειρός μαγνητικής φόρτισης με μέγιστη απόδοση 3200 lm από την Olight, μια πρακτική επιλογή για βιομηχανική και επιχειρησιακή χρήση!
Προβάλλονται 1 - 12 από 234 αντικείμενα