Υγρά Αναπλήρωσης

Υγρό αναπλήρωσης είναι το υγρό που περιέχεται στα ανταλλακτικά φίλτρα που τοποθετούνται στα ηλεκτρονικά τσιγάρα και γενικότερα στα ηλεκτρονικά προϊόντα καπνίσματος. Επίσης έτσι αποκαλείται και το υγρό αναπλήρωσης που χρησιμοποιείται για την αναπλήρωση των ανταλλακτικών φίλτρων. Το κατάστημά μας διαθέτει μία ποικιλία με απεριόριστες υπέροχες γεύσεις. Το άτμισμα είναι απόλαυση, αλλά οφείλει να είναι ασφαλής απόλαυση. Με αέναη επένδυση στη διασφάλιση ποιότητας.  Με στόχο την διαχρονική διασφάλιση της σταθερά υψηλής ποιότητας των προϊόντων προμηθευόμαστε από τις πιο γνωστές και αναγνωρισμένες εταιρείες της αγοράς τα υγρά αναπλήρωσης για να σας παρέχουμε την απολαυστικότερη εμπειρία ατμίσματος που θα μπορούσατε να έχετε. Υγρά σε πάρα πολύ μεγάλη ποικιλία γεύσεων.

Υγρά Αναπλήρωσης 

Υπάρχουν 114 προϊόντα.
ανά σελίδα
Quick View
Άρωμα Bavarian Cream 13ml της Capella, ιδανική επιλογή για ένα - παρασκευασμένο από εσάς - υγρό αναπλήρωσης με υπέροχη γλυκιά γεύση! 
Quick View
Υγρό αναπλήρωσης Natura Green Apple της Hexocell, προϊόν με απίθανη πραγματική γεύση πράσινου μήλου!
Quick View
Υγρό αναπλήρωσης Natura RY4 της Hexocell, προϊόν με βάση καπνού και εκπληκτικά αρώματα καραμέλας και βανίλιας!
Quick View
Άρωμα Apricot 13ml της Capella, ιδανική επιλογή για ένα - παρασκευασμένο από εσάς - υγρό αναπλήρωσης με το άρωμα του βερίκοκου!
Quick View
Υγρό αναπλήρωσης Natura Cuban Supreme της Hexocell, ελαφρώς γλυκιά γεύση από κουβανέζικα πούρα!
Quick View
Υγρό αναπλήρωσης Natura Cammel, ατμός με γεύση διάφορων αμερικάνικων καπνών!
Προβάλλονται 109 - 114 από 114 αντικείμενα