Ανταλλακτικά Φίλτρα 

Υπάρχουν 17 προϊόντα.
ανά σελίδα
€ 8,99

Ανταλλακτικό φίλτρο ενεργού άνθρακα για τον αφυγραντήρα Puredry PD 20L, απαραίτητο για την καταπολέμηση των βλαβερών μικροσωματιδίων, μικροβίων, και ρύπων!

€ 16,00

Λαμπτήρας UV για τον καθαριστή αέρα-ιονιστή της Heaven Fresh HF 290, απαραίτητο gadget για καθαρότερο αέρα και πιο υγιεινό περιβάλλον στο σπίτι και στο χώρο εργασίας!

€ 10,00

Ανταλλακτικό φίλτρο ενεργού άνθρακα για τον καθαριστή αέρα - ιονιστή της Heaven Fresh "HF 290", απαραίτητο για να έχετε διαρκώς καθαρότερο αέρα και πιο υγιεινό περιβάλλον στο σπίτι και στο χώρο εργασίας!

€ 33,00

Ανταλλακτικό φίλτρο HEPA & CARBON για τον καθαριστή αέρα - ιονιστή της Heaven Fresh "HF 290", απαραίτητο για να έχετε διαρκώς καθαρότερο αέρα και πιο υγιεινό περιβάλλον στο σπίτι και στο χώρο εργασίας!

€ 23,00

Ανταλλακτικό φίλτρο για τον καθαριστή αέρα - ιονιστή της Heaven Fresh "HF 290", απαραίτητο για να έχετε διαρκώς καθαρότερο αέρα και πιο υγιεινό περιβάλλον στο σπίτι και στο χώρο εργασίας!

€ 12,00

Λαμπτήρας UV για τον καθαριστή αέρα-ιονιστή της Heaven Fresh HF 300C, απαραίτητο gadget για καθαρότερο αέρα και πιο υγιεινό περιβάλλον στο σπίτι και στο χώρο εργασίας!

€ 12,00

Ανταλλακτική πλάκα συλλογής σκόνης για τον καθαριστή αέρα-ιονιστή της Heaven Fresh, απαραίτητο gadget για καθαρότερο αέρα και πιο υγιεινό περιβάλλον στο σπίτι και στο χώρο εργασίας!

€ 18,00

Ανταλλακτικό πλέγμα συλλογής σκόνης για τον καθαριστή αέρα-ιονιστή της Heaven Fresh HF 380, απαραίτητο για να έχετε διαρκώς καθαρότερο αέρα και πιο υγιεινό περιβάλλον στο σπίτι και στο χώρο εργασίας!

€ 14,00

Λαμπτήρας UV για τους καθαριστές αέρα-ιονιστές της Heaven Fresh HF 380 & HF 380A, απαραίτητο gadget για καθαρότερο αέρα και πιο υγιεινό περιβάλλον στο σπίτι και στο χώρο εργασίας!

€ 10,00

Ανταλλακτικό προφίλτρο αέρα για τον καθαριστή αέρα-ιονιστή της Heaven Fresh HF 380, απαραίτητο για να έχετε διαρκώς καθαρότερο αέρα και πιο υγιεινό περιβάλλον στο σπίτι και στο χώρο εργασίας!

€ 12,00

Λαμπτήρας UV για τον καθαριστή αέρα-ιονιστή της Heaven Fresh, απαραίτητο gadget για καθαρότερο αέρα και πιο υγιεινό περιβάλλον στο σπίτι και στο χώρο εργασίας!

€ 35,00

Ανταλλακτικό φίλτρο για τον καθαριστή αέρα - ιονιστή της Heaven Fresh "HF 300C", απαραίτητο για να έχετε διαρκώς καθαρότερο αέρα και πιο υγιεινό περιβάλλον στο σπίτι και στο χώρο εργασίας!

Προβάλλονται 1 - 12 από 17 αντικείμενα