Φουσκωτό Στρώμα Ύπνου Super-Tough Airbed INTEX 99x191x20cm Κωδ. 68726

C0038

Μη διαθέσιμο

Ένα απίθανο στρώμα της INTEX, που σας προσφέρει άνετο ύπνο στο κάμπινγκ ή όπου αλλού δεν έχετε το κρεβάτι σας!

€ 56,99

*Το προϊόν αυτό, λόγω βάρους/όγκου, έχει έξτρα μεταφορικά με κόστος: € 2,99

Πληροφορίες

Ένα απίθανο φουσκωτό στρώμα ύπνου 99x191x20 εκ. για το κάμπινγκ, το εξοχικό, τους φιλοξενούμενούς σας ή μια ώρα ανάγκης! Aποτελείται από χιλιάδες ίνες αντοχής πολυεστέρα που του προσδίδουν πολύ μεγάλη αντοχή, καθώς και μεγάλη υποστήριξη για άνετο και αναζωογονητικό ύπνο. Με κατασκευή Dura-Beam και από υλικά κατασκευής που του προσφέρουν μια λεία, αλλά ταυτόχρονα και μια μεγάλης αντοχής σε τρυπήματα επιφάνεια, είναι αναμφίβολα το ιδανικό στρώμα για καμπίστες! 

Βρείτε τώρα μοναδικά gadgets και πρωτότυπα δώρα στο GadgetNow.gr!

Χαρακτηριστικά

Λεπτομέρειες* Στρώμα που αποτελείται από χιλιάδες ίνες αντοχής πολυεστέρα που προσδίδουν πολύ μεγάλη αντοχή, καθώς και μεγάλη υποστήριξη για άνετο και αναζωογονητικό ύπνο
* Κατασκευή: Dura-Beam
* Κατασκευασμένο από πολυεστέρα και PVC, προσφέρει μία λεία και ταυτόχρονα μεγάλης αντοχής σε τρυπήματα επιφάνεια
* Περιλαμβάνεται τρόμπα ποδός
* Διαστάσεις: 99x191x20cm
* Βινύλιο: πάνω, πλαϊνά και βάση: 0.42mm
* Όλα τα προϊόντα της Ιntex είναι πιστοποιημένα τόσο με το ASTM F-963 Standard των Ηνωμένων Πολιτειών όσο και με την Οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης EN-71 (για χρήση της ένδειξης CE)

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ - ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ - ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ ΠΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ 7 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

Αξεσουάρ