Αφυγραντήρας Puredry Sofia PD 2419 Design Low Energy

D0087

Κατόπιν Παραγγελίας

Εξαιρετικός Αφυγραντήρας Puredry Sofia PD 2419 Design Low Energy για καθαρή ατμόσφαιρα χωρίς υγρασία!

€ 329,00

Add to wishlist

Πληροφορίες

Εάν χρειάζεστε έναν αφυγραντήρα για ένα σπίτι έως 150 τ.μ. και θέλετε συγχρόνως να καθαρίζετε τον αέρα από βλαβερά μικροσωματίδια σκόνης, γύρης, χημικά και παθογόνους μικροοργανισμούς τότε ο αφυγραντήρας της Puredry, Sofia PD 2419 είναι ο ιδανικότερος! Δίνει λύση στα προβλήματα της αυξημένης ή υπερβολικής σχετικά υγρασίας όχι μόνο στο σπίτι αλλά και στο γραφείο ή σε οποιοδήποτε επαγγελματικό χώρο. Κάνει αυτό που ακριβώς υπόσχεται, παρέχοντας αποτελεσματική αφύγραση με χαμηλό κόστος λειτουργίας. Αυτό επιτυγχάνεται χάρης του συστήματος Smart Save Energy (Έξυπνη Εξοικονόμηση Ενέργειας), που σημαίνει ότι θα έχετε την καλύτερη ισορροπία μεταξύ εξοικονόμησης χρημάτων και αφύγρασης. Ενεργοποιώντας τον αφυγραντήρα ο χρήστης επιλέγει τα επίπεδα επιθυμητής υγρασίας και ο αφυγραντήρας λειτουργεί ώστε να τα πετύχει. Όταν ο στόχος της σχετικής υγρασίας επιτευχθεί, ο αφυγραντήρας λειτουργεί μόνο τον ανεμιστήρα για 5 λεπτά για να ελέγξει ότι η σχετική υγρασία είναι σε επιθυμητά επίπεδα και για να στεγνώσει εντελώς το στοιχείο συμπύκνωσης. Στη συνέχεια σταματά τη λειτουργία του για 30 λεπτά (κατάσταση αναμονής), μετά ξεκινά και πάλι να λειτουργεί τον ανεμιστήρα για 5 λεπτά ώστε να ελέγξει τα επίπεδα σχετικής υγρασίας του χώρου. Αν η σχετική υγρασία έχει αυξηθεί πάνω από τα επιθυμητά επίπεδα κατά 5%, ο αφυγραντήρας θα αρχίσει να λειτουργεί και πάλι. Εάν η σχετική υγρασία είναι κάτω από τα επιθυμητά επίπεδα, τότε ο αφυγραντήρας θα σταματήσει και πάλι τη λειτουργία του για άλλα 30 λεπτά. Αυτή η διαδικασία εξοικονομεί πολλά χρήματα. Ο αφυγραντήρας Sofia PD 2419 είναι ο οικονομικότερος τρόπος για τον καθαρισμό του αερά, την καταπολέμηση της μούχλας, τη συμπύκνωση και την υγρασία σε ενιαίους χώρους έως και 150 τ.μ.. Προσφέρει δυνατότητα έως και 24 λίτρων αφύγρανσης την ημέρα με αυτόματη λειτουργία αφύγρανσης. Μερικά ακόμη χαρακτηριστικά που διαθέτει είναι ο ψηφιακός μετρητής υγρασίας- θερμοκρασίας, ανακύκλωση αέρα 340 m/h , καθαρισμό του αέρα με φίλτρο 'Ανθρακα και Hepa, μόλις 235 watt ονομαστική κατανάλωση ρεύματος, μεγάλο δοχείο συλλογής 5 λίτρων, διακοπή λειτουργίας όταν το δοχείο γεμίσει με οπτική και ηχητική ενημέρωση, δυνατότητα σύνδεσης μόνιμης αποχέτευσης με σωληνάκι που παρέχετε στην συσκευασία, ψηφιακή οθόνη που δείχνει την τρέχουσα και την επιθυμητή τιμή σχετικής υγρασίας  του χώρου και κατ' επιλογήν την θερμοκρασία, μεταβλητή επιλογή αφύγρανσης από 20-80% σχετική υγρασία με βήμα ανά 5% Σ.Υ., δύο επιλογές ταχύτητας ανεμιστήρα με χρωματική ένδειξη, αυτόματη επανεκκίνηση μετά από διακοπή ρεύματος, λειτουργία στεγνώματος ρούχων, λειτουργία κλειδώματος για τα παιδιά, χρονοδιακόπτης από 1-24h ενεργοποίησης / απενεργοποίησης με βήμα ανά 1 ώρα, φίλτρο αέρα τριών σταδίων, hepa & carbon φίλτρο το οποίο απορροφά δυσάρεστες οσμές, τοξικά αέρια, βλαβερό χημικό καπνό από το τσιγάρο κ.τ.λ. Πολύ ήσυχο σύστημα, μόλις 38db, με διαστάσεις: MxΠxΥ (380x195x580cm) και βάρος 12Kg

Βρείτε τώρα μοναδικά gadgets και πρωτότυπα δώρα στο GadgetNow.gr! 

Χαρακτηριστικά

Λεπτομέρειες* Είναι ο οικονομικότερος τρόπος για τον καθαρισμό του αέρα, την καταπολέμηση της μούχλας, τη συμπύκνωση και την υγρασία σε κατοικίες έως 150τ.μ. ενιαίου χώρου.
* Δυνατότητα έως και 24 λίτρων αφύγρανσης την ημέρα.
* Αυτόματη λειτουργία αφύγρανσης.
* Ψηφιακός μετρητής Υγρασίας-θερμοκρασίας.
* Ανακύκλωση αέρα 340m³/h.
* Καθαρισμός του αέρα με φίλτρο Άνθρακα και Hepa.
* Μόλις 235watt ονομαστική κατανάλωση ρεύματος.
* Μεγάλο δοχείο συλλογής 5 λίτρων.
* Διακοπή λειτουργίας όταν το δοχείο γεμίσει με οπτική και ηχητική ενημέρωση.
* Δυνατότητα σύνδεσης μόνιμης αποχέτευσης με σωληνάκι που παρέχετε στην συσκευασία.
* Ψηφιακή οθόνη που δείχνει την τρέχουσα και την επιθυμητή τιμή σχετικής υγρασίας του χώρου και κατ’ επιλογήν την θερμοκρασία.
* Μεταβλητή επιλογή αφύγρανσης από 20-80 % σχετική υγρασία με βήμα ανά 5% Σ.Υ.
* Δύο επιλογές ταχύτητας ανεμιστήρα με χρωματική ένδειξη.
* Αυτόματη επανεκκίνηση μετά από διακοπή ρεύματος.
* Λειτουργία στεγνώματος ρούχων.
* Λειτουργία Κλειδώματος για τα παιδιά.
* Χρονοδιακόπτης από 1 – 24 hour ενεργοποίησης/απενεργοποίησης με βήμα ανά 1 ώρα.
* Φίλτρο αέρα τριών σταδίων.
* Hepa & Carbon φίλτρο απορροφά δυσάρεστες οσμές, τοξικά αέρια, βλαβερό χημικό καπνό από το τσιγάρο κ.τ.λ.
* Πολύ ήσυχο μόλις ≤ 38db.
* Διαστάσεις Μήκος*Πλάτος*Ύψος 380*195*580 χιλιοστά
* Βάρος 12 kg
* Εγγύηση Πέντε ετών.

Σχετικα Προϊοντα