Αφυγραντήρας Χώρου Puredry PD 12L Low Energy με Λάμπα UV

D0030

Διαθέσιμο

Ο έξυπνος αφυγραντήρας και καθαριστής αέρα Puredry Design D 12L Low Energy με λάμπα UV για την εξόντωση βακτηρίων και ιών, η λύση στα προβλήματα υγρασίας, μούχλας, και κακής ατμόσφαιρας σε κάθε σπίτι ή αποθηκευτικό χώρο!

€ 178,99

Add to wishlist

Πληροφορίες

Ο κορυφαίος σε ποιοτικά χαρακτηριστικά και σε πωλήσεις αφυγραντήρας 12 λίτρων D 12L Low Energy Puredry Design είναι ειδικά σχεδιασμένος να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις αφύγρανσης με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση σε χώρους έως 80 τ.μ.! Με αυτόν καταπολεμάτε αποτελεσματικά την υγρασία, την μούχλα και τη συμπύκνωση σε σπίτια, παραθεριστικές κατοικίες, αποθήκες, εργαστήρια, γκαράζ, τροχόσπιτα ή μεμονωμένα δωμάτια, εξοικονομώντας, συγχρόνως, αρκετά ευρώ τον χρόνο! Απλώς συγκρίνετε την κατανάλωση ενέργειας των μόλις 165 watt που έχει με εκείνη άλλων μοντέλων 12 λίτρων και θα διαπιστώσετε τη σημαντική διαφορά! Επιπλέον, η νέα σειρά  Puredry Design έχει δοκιμαστεί σε κορυφαίο διεθνές ανεξάρτητο εργαστήριο στο Χονγκ Κονγκ βάσει των πλέον ενημερωμένων προτύπων και έχει περάσει με επιτυχία το υψηλότερο επίπεδο, γεγονός που σημαίνει ότι κάθε επιμέρους υλικό του έξυπνου αυτού αφυγραντήρα είναι υψηλής ποιότητας και μέγιστης απόδοσης! Με συμπιεστή νέας τεχνολογίας, μεταβλητό υγροστάτη από 40 έως 80% σχετική υγρασία με επιλογή ανά 5% βήμα Σ.Υ., ψηφιακή οθόνη που εμφανίζει την τρέχουσα τιμή σχετικής υγρασίας του χώρου, δύο ταχύτητες ανεμιστήρα με χρωματική ένδειξη, χρονοδιακόπτη 1-24 ωρών, φίλτρο αέρα τριών σταδίων, carbon φίλτρο που απορροφά τις δυσάρεστες οσμές, τα τοξικά αέρια, τα βλαβερά χημικά του καπνού από το τσιγάρο κ.τ.λ., λειτουργία φωτοκατάλυσης με λάμπα UV για την εξόντωση των βακτηρίων και των ιών, λειτουργία ιονιστή, λειτουργία στεγνώματος ρούχων, δυνατότητα κλειδώματος για παιδιά, και εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία (μόλις ≤ 39db)! Πραγματικά, μία έξυπνη συσκευή με τη σωστή σχέση απόδοσης - τιμής που θα σας απαλλάξει τόσο από την καταστροφική για τους τοίχους και τα έπιπλα υγρασία, όσο και από τα βλαβερά μικροσωματίδια σκόνης, γύρης, χημικά κ.ά.!

Βρείτε τώρα μοναδικά gadgets και πρωτότυπα δώρα στο GadgetNow.gr!

Χαρακτηριστικά

Λεπτομέρειες* Η οικονομικότερη λύση για τον καθαρισμό του αέρα και την καταπολέμηση της μούχλας, της συμπύκνωσης και της υγρασίας σε έως 80 τ.μ. ενιαίου χώρου
* Αφύγρανση: 12 λίτρα/ημέρα
* Τροφοδοσία: 230V 50Hz
* Κατανάλωση ρεύματος: 165W/198W
* Θερμοκρασία λειτουργίας: 5...35°C
* Ψυκτικό υγρό: R134a
* Δεξαμενή: 2.5 λίτρα
* Ψηφιακή οθόνη με ένδειξη της τρέχουσας τιμής της σχετικής υγρασίας του χώρου
* Μεταβλητή αφύγρανση από 40-80 % σχετική υγρασία με βήμα ανά 5% Σ.Υ.
* Ηλεκτρονικός υγροστάτης
* Ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου
* Συνεχής αποστράγγιση
* Αυτόματη λειτουργία
* Αυτόματη επανεκκίνηση
* Αυτόματη κατανομή αέρα
* Δύο ταχύτητες ανεμιστήρα με χρωματική ένδειξη
* Λειτουργία ιονιστή
* Λειτουργία στεγνώματος ρούχων
* Χρονοδιακόπτης έως 24 ώρες
* Φίλτρο αέρα 3 σταδίων
* Carbon φίλτρο που απορροφά δυσάρεστες οσμές, τοξικά αέρια, βλαβερά χημικά π.χ. αυτά του καπνού από το τσιγάρο κ.τ.λ.
* Αθόρυβο (μόλις ≤ 39db)
* Διαστάσεις (Ύψος-Πλάτος-Πάχος): 563x308x298 χιλιοστά
* Βάρος: 10 κιλά
* Εγγύηση 5 ετών

Αξεσουάρ

Σχετικα Προϊοντα