Φορητά Ψυγεία

Τα φορητά ψυγεία είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να έχετε μαζί σας στο camping. Σας βοηθούν να διατηρήσετε τρόφιμα ευαίσθητα στην ζέστη αλλά και δροσερά τα ροφήματά σας. Ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορείτε να διαλέξετε και το κατάλληλο ψυγείο για εσάς. Υπάρχουν διάφορα μεγέθη, ανάλογα αν είστε μόνο 2 άτομα ή ολόκληρη οικογένεια ή αν το χρειάζεστε για πολλές ημέρες στο camping ή για μερικές ώρες, πχ για την παραλία. Επίσης, υπάρχουν και διάφορα υλικά από τα οποία εξαρτάται και η απόδοση του ψυγείου. Αν δεν θέλετε να ασχολείστε με πάγους, παγοκύστες κτλ, υπάρχει και η λύση του ηλεκτρικού φορητού ψυγείου, που λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα και μετασχηματιστή. Είναι μια καλή λύση αν έχετε παροχή ρεύματος σε κάποιο οργανωμένο camping, αλλά δεν χρησιμεύει ιδιαίτερα για την παραλία. Αν το κουβάλημα είναι ο χειρότερος εχθρός σας, υπάρχει και η λύση του ψυγείου τσάντας. Το βασικό πλεονέκτημά της είναι ότι είναι ελαφριά, ενώ όταν δεν χρησιμοποιείται μπορεί να αποθηκευτεί πανεύκολα, γιατί καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο. Επίσης, σε αντίθεση με το ψυγείο, δεν κινδυνεύει να σπάσει.

Φορητά Ψυγεία 

Υπάρχουν 106 προϊόντα.
ανά σελίδα
Quick View
Ψυγείο με εργονομικό σχεδιασμό από την Igloo, ιδανική επιλογή για διατήρηση του πάγου έως και 5 μέρες!
Quick View
Ψυγείο πάγου 60 L της Outwell, ένα πρακτικό αξεσουάρ για τη συντήρηση των προϊόντων σας έως και 5 ημέρες!
Quick View
Ψυγείο με χωρητικότητα 30 L  από την Outwell, μια πρακτική επιλογή που λειτουργεί με πάγο ή παγοκύστες! 
Quick View
Ένα dispenser ποτού της Outwell με χωρητικότητα 5,8 λίτρα, ιδανικό για τον κήπο και το camping!
Quick View
Ένα σετ των ψυγείων Fulmar της Outwell, ιδανικά για την διατήρηση των ποτών και παγωτών στις διακοπές!
Quick View
Ένα ψυγείο της Coleman με χωρητικότητα 28 λίτρα, ιδανικό για το camping και τις εκδρομές!
Quick View
Ένα κομψό ψυγείο της Coleman με χωρητικότητα 56 λίτρα, ιδανικό για την διατήρηση των λαχανικών και των ροφημάτων σας, δροσερά!
Quick View
Εσωτερικό χώρισμα για ψυγεία Force max frost 110 για μεγαλύτερη λειτουργικότητα, μπορεί να αφαιρεθεί και να χρησιμοποιηθεί ως σανίδα κοπής !
Quick View
Εσωτερικό χώρισμα για ψυγεία Force max frost 75 & 70 για μεγαλύτερη λειτουργικότητα, μπορεί να αφαιρεθεί και να χρησιμοποιηθεί ως σανίδα κοπής !
Quick View
Εσωτερικό χώρισμα για ψυγεία Force max frost 45 για μεγαλύτερη λειτουργικότητα, μπορεί να αφαιρεθεί και να χρησιμοποιηθεί ως σανίδα κοπής !
Quick View
Εσωτερικό χώρισμα για ψυγεία Force max frost 20 για μεγαλύτερη λειτουργικότητα, μπορεί να αφαιρεθεί και να χρησιμοποιηθεί ως σανίδα κοπής !
Quick View
Εξωτερική ανοξείδωτη ποτηροθήκη για ψυγεία Force max frost 45, 70 με τροχούς, 75 &110 για μεγαλύτερη άνεση ! 
Προβάλλονται 1 - 12 από 106 αντικείμενα