Φορητά Ψυγεία

Τα φορητά ψυγεία είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να έχετε μαζί σας στο camping. Σας βοηθούν να διατηρήσετε τρόφιμα ευαίσθητα στην ζέστη αλλά και δροσερά τα ροφήματά σας. Ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορείτε να διαλέξετε και το κατάλληλο ψυγείο για εσάς. Υπάρχουν διάφορα μεγέθη, ανάλογα αν είστε μόνο 2 άτομα ή ολόκληρη οικογένεια ή αν το χρειάζεστε για πολλές ημέρες στο camping ή για μερικές ώρες, πχ για την παραλία. Επίσης, υπάρχουν και διάφορα υλικά από τα οποία εξαρτάται και η απόδοση του ψυγείου. Αν δεν θέλετε να ασχολείστε με πάγους, παγοκύστες κτλ, υπάρχει και η λύση του ηλεκτρικού φορητού ψυγείου, που λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα και μετασχηματιστή. Είναι μια καλή λύση αν έχετε παροχή ρεύματος σε κάποιο οργανωμένο camping, αλλά δεν χρησιμεύει ιδιαίτερα για την παραλία. Αν το κουβάλημα είναι ο χειρότερος εχθρός σας, υπάρχει και η λύση του ψυγείου τσάντας. Το βασικό πλεονέκτημά της είναι ότι είναι ελαφριά, ενώ όταν δεν χρησιμοποιείται μπορεί να αποθηκευτεί πανεύκολα, γιατί καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο. Επίσης, σε αντίθεση με το ψυγείο, δεν κινδυνεύει να σπάσει.

Φορητά Ψυγεία 

Υπάρχουν 116 προϊόντα.
ανά σελίδα
Quick View
Εσωτερικό χώρισμα για ψυγεία Force max frost 110 για μεγαλύτερη λειτουργικότητα, μπορεί να αφαιρεθεί και να χρησιμοποιηθεί ως σανίδα κοπής !
Quick View
Εσωτερικό χώρισμα για ψυγεία Force max frost 75 & 70 για μεγαλύτερη λειτουργικότητα, μπορεί να αφαιρεθεί και να χρησιμοποιηθεί ως σανίδα κοπής !
Quick View
Εσωτερικό χώρισμα για ψυγεία Force max frost 45 για μεγαλύτερη λειτουργικότητα, μπορεί να αφαιρεθεί και να χρησιμοποιηθεί ως σανίδα κοπής !
Quick View
Εσωτερικό χώρισμα για ψυγεία Force max frost 20 για μεγαλύτερη λειτουργικότητα, μπορεί να αφαιρεθεί και να χρησιμοποιηθεί ως σανίδα κοπής !
Quick View
Εξωτερική ανοξείδωτη ποτηροθήκη για ψυγεία Force max frost 45, 70 με τροχούς, 75 &110 για μεγαλύτερη άνεση ! 
Quick View
Εξωτερική ανοξείδωτη ποτηροθήκη για ψυγεία Force max frost 20 για μεγαλύτερη άνεση ! 
Quick View
Καλάθι για ψυγεία Force max frost 110QT από ανοξείδωτο ατσάλι για προϊόντα που πρέπει να παραμείνουν στεγνά! 
Quick View
Καλάθι για ψυγεία Force max frost 75QT & 70QT από ανοξείδωτο ατσάλι για προϊόντα που πρέπει να παραμείνουν στεγνά! 
Quick View
Καλάθι για ψυγεία Force max frost 45QT από ανοξείδωτο ατσάλι για προϊόντα που πρέπει να παραμείνουν στεγνά !
Quick View
Καλάθι για ψυγεία Force max frost 20 από ανοξείδωτο ατσάλι για προϊόντα που πρέπει να παραμείνουν στεγνά! 
Quick View
Με πρωτοποριακή λαβή και ροδάκια για σταθερή μετακίνηση χωρίς διαρροές !
Quick View
Η τέλεια επιλογή για τη διατήρηση της ψαριάς σας, για τρόφιμα και φάρμακα !!
Προβάλλονται 1 - 12 από 116 αντικείμενα