Σκηνές

Ζήστε μια απίστευτη εμπειρία διακοπών κοντά στην φύση κάνοντας camping, ξεκινήστε την προετοιμασία σας επιλέγοντας την κατάλληλη σκηνή για τις δικές σας ανάγκες. Τα μεγέθη ποικίλουν ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που θα φιλοξενηθούν άνετα μέσα σε αυτές, τα υλικά τους πάντα βοηθούν τον αέρα να περνάει ώστε η αίσθηση μέσα στην σκηνή να μην είναι αποπνικτική. Σε διάφορα χρώματα για να ικανοποιηθούν όλα τα γούστα. Εκτός από απλές σκηνές υπάρχουν και σκηνές χειμερινές και ¾ εποχών για τους λάτρεις των χειμερινών εξορμήσεων. Η ποικιλία ακόμη και σε αδιάβροχες σκηνές μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας ακόμη και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ακόμη μπορείτε να βρείτε και σκηνές που ανοίγουν αυτόματα εάν δεν έχετε καμία γνώση στην τοποθέτηση όπως επίσης σκηνές τροχόσπιτων αλλά και τουαλέτας.  Η υψηλή ποιότητα και οι πολύ χαμηλές τιμές, θα σας βοηθήσουν να βρείτε την καταλληλότερη για εσάς. Η τεράστια ποικιλία μας σε σκηνές θα ικανοποιήσει ακόμη και τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Σκηνές 

Υπάρχουν 328 προϊόντα.
ανά σελίδα
Quick View
Σκηνή 5- 6 ατόμων από την Panda Outdoor , μια πρακτική και οικονομική επιλογή για όσους αγαπούν το ανοιξιάτικο και θερινό κάμπινγκ!
Quick View
Σκηνή 2 ατόμων από την Escape, μια πρακτική επιλογή για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις στη φύση!
Quick View
Σκηνή 4 ατόμων από την Escape με πρακτικό στέγαστρο, επιλογή κατάλληλη για τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις στην ύπαιθρο!
Quick View
Σκηνή 3 ατόμων από την Grasshoppers, ιδανική για άνεση στο κάμπινγκ και ξέγνοιαστες διακοπές στην ύπαιθρο!
Quick View
Σκηνή 3 ατόμων από την Grasshoppers, μια πρακτική επιλογή για χαλάρωση και ξεκούραση στο κάμπινγκ και την κατασκήνωση!
Quick View
Σκηνή 3 ατόμων από την Grasshoppers, μια ανθεκτική επιλογή με ικανοποιητική αδιαβροχοποίηση, ιδανική για άνετες διακοπές με παρέα στην ύπαιθρο!
Quick View
Σκηνή 1 ατόμου από την Grasshoppers, μια πρακτική επιλογή για τους κάμπερς που αποζητούν μοναχικές και ήρεμες στιγμές στην ύπαιθρο!
Quick View
Σκηνή 4 ατόμων της Escape, μια πρακτική επιλογή για οικογενειακές διακοπές στη φύση!
Quick View
Σκηνή 4 ατόμων της Escape, μια ιδιαίτερα πρακτική επιλογή για οικογενειακές διακοπές στην ύπαιθρο!
Quick View
Μια εύκολη στη χρήση και πρακτική σκηνή που θα σας καταπλήξει!
Quick View
Εξαιρετικά ανθεκτική σκηνή 4 ατόμων της Panda Outdoor συνοδευόμενη από ορθοστάτες για στήριξη τέντας, ιδανική επιλογή για οικογενειακές διακοπές στην ύπαιθρο!
Quick View
Φανταστική οικογενειακή σκηνή Oztrail Air Pillar 4V Dome για τις καλοκαιρινές διακοπές και όχι μόνο!
Προβάλλονται 1 - 12 από 328 αντικείμενα