Τηλεσκόπια

Για τους φανατικούς με τις επιστήμες και ιδιαίτερα με την αστρονομία στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε τηλεσκόπια, που θα καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού λάτρη  του είδους. Διαθέσιμα υπάρχουν: Διοπτρικά ή διαθλαστικά τηλεσκόπια λέγονται τα τηλεσκόπια που συλλέγουν και συγκεντρώνουν (εστιάζουν) το φως με τη χρήση στρογγυλών κυρτών κρυστάλλων (φακών). Διοπτρικό ήταν και το πρώτο τηλεσκόπιο που κατασκευάστηκε. Τα διοπτρικά τηλεσκόπια διακρίνονται σε : αχρωματικά και αποχρωματικά. Κατοπτρικά τηλεσκόπια, τα οποία συλλέγουν και εστιάζουν το φως με τη βοήθεια κοίλου παραβολικού κατόπτρου (καθρέφτη). Ο πρώτος που επινόησε τηλεσκόπιο με κάτοπτρο ήταν ο Ισαάκ Νεύτων. Και καταδιοπτρικά τηλεσκόπια, τα οποία χρησιμοποιούν και φακούς και κάτοπτρα και σε αυτό οφείλουν και την ονομασία τους. Το φως συγκεντρώνεται στο πρωτεύον κάτοπτρο (το οποίο και καθορίζει το άνοιγμα του τηλεσκοπίου) και στη συνέχεια ανακλάται στο δευτερεύον κάτοπτρα και διορθώνεται από φακό.

 

Τηλεσκόπια 

Υπάρχουν 28 προϊόντα.
ανά σελίδα
Quick View
Απίθανο τηλεσκόπιο μινιατούρα Dobsonian, τέλειο gagdet αστρονομίας!
Quick View
Απίθανο διοπτρικό τηλεσκόπιο με  πολυεπιστρωμένο αντικειμενικό φακό, τέλειο gagdet για την παρατήρηση αστρονομικών θεμάτων!
Quick View
Το τέλειο τηλεσκόπιο για αρχάριους αλλά και για τους πιο έμπειρους στον χώρο της αστρονομίας!
Quick View
Ποιοτικά οπτικά και ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης σε ένα διοπτρικό τηλεσκόπιο για όλους!
Quick View
Τηλεσκόπιο με απλό χειρισμό, ώστε να το χρησιμοποιούν ακόμα και παιδιά και όσοι κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της αστρονομίας!
Quick View
Μεγάλη μεγέθυνση και ευκολία στην χρήση σε ένα τηλεσκόπιο της Levenhuk για εξερευνητές του διαστήματος και της φύσης!
Quick View
Απίθανο κατοπτρικό τηλεσκόπιο με αναδιπλούμενο οπτικό σωλήνα, τέλειο gagdet αστρονομίας και για μετακινήσεις και ταξίδια!
Quick View
Τηλεσκόπιο με εύκολη λειτουργία για την εισαγωγή σας στον χώρο των αστρονομικών παρατηρήσεων!
Quick View
Εξαιρετικό τηλεσκόπιο επίγειων και αστρονομικών παρατηρήσεων, ιδανικό gadget για ταξίδια και μετακινήσεις!
Quick View
Ένα σετ μικροσκοπίου και τηλεσκοπίου για να εμπλουτίσει με δημιουργικότητα τις ώρες των παιδιών!
Quick View
Τηλεσκόπιο για τα πρώτα βήματα σας στον χώρο της αστρονομίας από την Levenhuk!
Quick View
Μοναδικό τηλεσκόπιο υψηλών προδιαγραφών και εξαιρετικής οπτικής ποιότητας, τέλειο gadget για επίγειες και αστρονομικές παρατηρήσεις!
Προβάλλονται 1 - 12 από 28 αντικείμενα