Αιώρες & Κούνιες

Προσφέρετε στον εαυτό σας στιγμές χαλάρωσης πάνω σε μια αιώρα. Κουνηθείτε σε μία ξαπλωτή ή σε μια αιώρα – κάθισμα, ζήστε στιγμές διασκέδασης με το παιδί σας με μια παιδική αιώρα. Με υλικά φιλικά προς το δέρμα όπως ύφασμα, νάιλον, σχοινί δεν θα αντιμετωπίσετε καμία ενόχληση ενώ χαλαρώνετε. Οι ιδιαίτερου στυλ πλεκτές από σχοινί αιώρες θα σας μεταφέρουν αμέσως σε εξωτικές παραλίες. Εσωτερικού χώρου σαν μια πιο όμορφη διακοσμητική πινελιά στον χώρο σας αλλά και για εξοικονόμηση χώρου, εξωτερικού χώρου για να δώσετε μια ιδιαίτερη πινελιά στον κήπο σας. Με βάση ή κρεμαστές όλες οι αιώρες είναι εύκολες στην μεταφορά, την αποθήκευση αλλά και στην τοποθέτησή τους, χωρίς να είναι απαραίτητη η βοήθεια από κάποιον ειδικό ή κάποιος εξειδικευμένος τεχνικός εξοπλισμός. Διαθέσιμα υπάρχουν και όλα τα αξεσουάρ για έξτρα ασφάλεια αλλά και πιο εύκολη τοποθέτηση όπου εσείς επιθυμείτε. Τα υψηλής ποιότητας υλικά και οι πολύ δελεαστικές τιμές θα σας καταπλήξουν.

Αιώρες & Κούνιες 

Υπάρχουν 176 προϊόντα.
ανά σελίδα
Quick View
Μια πλαστική καθιστή κούνια, ιδανική για τα παιχνίδια του παιδιού σας στον κήπο ή την βεράντα!
Quick View
Αιώρα χειροποίητης κατασκευής της Ticket to the Moon, ένα καταπληκτικό αξεσουάρ για στιγμές χαλάρωσης με άνεση και ασφάλεια!
Quick View
Χειροποίητη αιώρα ανθεκτικής κατασκευής της Ticket to the Moon, ένα αξεσουάρ ιδανικό για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης σε κάθε σας απόδραση!
€ 49,99
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Quick View
Μονή αιώρα με καινοτόμο σχεδιασμό της Ticket to the Moon, ένα εκπληκτικό αξεσουάρ για απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης!
Quick View
Αιώρα πρωτοποριακής σχεδίασης της Ticket to the Moon, μια άνετη και ασφαλής επιλογή για στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης!
Quick View
Μονή αιώρα ανθεκτικής κατασκευής της Ticket to the Moon, ένα εξαιρετικό αξεσουάρ για απόλυτες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης!
Quick View
Μονή αιώρα χειροποίητης κατασκευής της Ticket to the Moon, ιδανικό αξεσουάρ για όσους αποζητούν στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης!
Quick View
Μονή αιώρα πρωτοποριακού σχεδιασμού της Ticket to the Moon, μια επιλογή εκπληκτικής άνεσης και αντοχής!
Quick View
Μονή αιώρα της Ticket to the Moon με ανθεκτική, χειροποίητη κατασκευή, εξαιρετική επιλογή για στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης!
Quick View
Διπλή αιώρα με κομψό σχεδιασμό της Ticket to the Moon, μια ανθεκτική και άνετη επιλογή για απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης!
Quick View
Εξαιρετική αιώρα της Amazonas, Ultra-Light Adventure Yellowstone. Ο τέλειος συνδυασμός ποιότητας και άνεσης.
Προβάλλονται 1 - 12 από 176 αντικείμενα