Πισίνα 4x2x1 Intex Ultra Frame™ Rectangular 28350

P0106

Αποστολή σε 1-3 μέρες

Αναβαθμίστε τα καλοκαίρια σας και δημιουργήστε στην αυλή σας υπέροχη και δροσερή ατμόσφαιρα!

€ 499,99

Πληροφορίες

Παραλληλόγραμμη πισίνα Intex της οικογένειας Ultra Frame, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι εντάσσεται στην σειρά Premium Pool Line, αφού έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά και το φανταστικό Design, τα οποία αναβαθμίζουν το καλοκαίρι σας και δημιουργούν ένα καταφύγιο δροσιάς και διασκέδασης. Έχει διαστάσεις 400 Χ 200 Χ 100 cm, με χωρητικότητα νερού σε ποσοστό 90% τα 6.836 Λίτρα και έχει το ιδανικό παραλληλόγραμμο σχήμα, το οποίο μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί και σε χώρους με περιορισμένο διαθέσιμο πεδίο.
Ο σχεδιασμός της βασίζεται σε ένα στιβαρό εξωτερικό πλαίσιο με σύστημα συναρμολόγησης μέσω ραμπών, οι οποίες έχουν κατασκευή από σωλήνες από γαλβανισμένο χάλυβα (αλουμίνιο) με μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα μέσα στο πέρασμα του χρόνου. Το εσωτερικό μέρος συγκρατεί το νερό με ένα πανίσχυρο πάνελ τριπλής επίστρωσης PVC. Πρόκειται για πολύ ανθεκτικό υλικό, ικανό να αντέξει και να αντισταθεί στις υψηλές θερμοκρασίες, στις φθορές και στις διατρήσεις ή τα σκισίματα. Επιπλέον το έξυπνο σύστημα Easy Lock καθιστά ευκολότερη και ασφαλέστερη τη συναρμολόγησή της δεξαμενής. Φυσικά, η πισίνα δύναται, κατόπιν ειδικής επεξεργασία του εδάφους, να τοποθετηθεί εντοιχισμένη στο έδαφος. Επιπλέον, η εσωτερική επένδυση είναι σε θαλασσί αποχρώσεις με εντυπωσιακό σχεδιασμό ψηφιδωτών πλακιδίων, κάτι το οποίο την κάνει ακόμα πιο όμορφη και ελκυστική. Η πλήρης συναρμολόγηση και τοποθέτηση της κατασκευής απαιτεί μόνο 45 - 60 λεπτά, χωρίς να χρειάζονται ειδικός εξοπλισμός ή εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.
Η πισίνα συνοδεύεται από σύστημα φιλτραρίσματος του νερού μέσω αντλίας με τεχνολογία Hydro Aeration με ροή 2.006 Λίτρα / Ώρα (Intex 28604), το οποίο αποδεσμεύει το νερό από απορρίμματα όπως άμμο, χώματα, έντομα, τρίχες και άλλα σκουπίδια μέσω του χάρτινου ανταλλακτικού φυσίγγιου (Intex 29000). Ο καθαρισμός της πισίνας πρέπει είναι σημαντικός για την ασφάλεια και την υγιεινή σας και αν κάνετε σωστή επιλογή των εργαλείων καθαρισμού, κερδίζετε και χρόνο και χρήματα, καθώς το νερό μπορεί να μην αντικατασταθεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η συσκευασία περιλαμβάνει οδηγίες χρήσης στην ελληνική γλώσσα και ειδικό DVD για την συναρμολόγηση και την χρήση της δεξαμενής. Τέλος, μαζί με την πισίνα θα λάβετε την ειδική σκάλα για εύκολη πρόσβασή στο νερό. Θα παραλάβετε την πισίνα σε συσκευασία Self Box, την οποία χρησιμοποιείτε κατά την αποθήκευσή της για το διάστημα που δεν θα την χρησιμοποιείτε. Χαρίστε σε εσάς και τους αγαπημένους μοναδικές εμπειρίες χαράς και ξεκούρασης και απολαύστε την δροσιά που προσφέρει η πισίνα εύκολα και οικονομικά. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα δροσερό καλοκαίρι στο σπίτι ή το εξοχικό σας!

Intex®: Πρόκειται για ένα εμπορικό σήμα, το οποίο είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο και θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους στον κλάδο του. Η Intex παρουσιάζει μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως πισίνες, φουσκωτά spa, στρώματα ύπνου & θαλάσσης αλλά και χιλιάδες ακόμη είδη, πάντα επίκαιρα και μοντέρνα, τα οποία ενσωματώνουν την πιο προηγμένη τεχνολογία και εντυπωσικό design. Τα προϊόντα της Intex, πριν φτάσουν στα χέρια των καταναλωτών, υπόκεινται σε διεξοδική εξέταση και υποβάλλονται σε μια σειρά δοκιμών, προκειμένου να προσδιοριστούν και να απελευθερωθούν προς πώληση όλα εκείνα που αγγίζουν το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας. Η Intex αποτελεί αναμφίβολα ένα γιγάντιο Brand, το οποίο είναι σήμα κατατεθέν για την αξιοπιστία, την ποικιλία και τις προσιτές τιμές εδώ και δεκαετίες. 

Βρείτε τώρα μοναδικά gadgets και πρωτότυπα δώρα στο GadgetNow.gr!

Χαρακτηριστικά

Λεπτομέρειες* Πισίνα με μεταλλικό σκελετό και αντλία νερού
* Διαστάσεις Εσωτερικές: 400x200x100 cm
* Διαστάσεις Εξωτερικές: 465x259x100 cm
* Υλικό: PVC τριπλής επίστρωσης για αντοχή σε φθορές
* Χωρητικότητα Νερού: (90%) 6.836 Λίτρα
* Αντλία: 220-240 volt, 2 m³/ώρα (Intex 28604)
* Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας: 45 W
* Ανταλλακτικό Φίλτρο: Τύπος A (Intex 29000)
* Σκάλα Ασφαλείας
* DVD με αναλυτικές οδηγίες για την εγκατάσταση και τη χρήση
* Βάρος Συσκευασίας: 63Kgr
* Μέγεθος Συσκευασίας: 51cm x 48.6cm x 153cm
* Συσκευασία: Shelf Box
Οδηγίες για ΠισίνεςΟδηγίες για χημικά πισίνας

Αξεσουάρ

Σχετικα Προϊοντα