Ελλειπτικά 

Υπάρχουν 39 προϊόντα.
ανά σελίδα
Quick View
Ένα ποιοτικό ελλειπτικό μηχάνημα της Amila που συνδυάζει την αποτελεσματική άσκηση με την οικονομία!
Quick View
Ένα ελλειπτικό της Gymost, ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να προσθέσουν την αερόβια γυμναστική στην καθημερινότητα τους!
Quick View
Το πρώτο ελλειπτικό επαγγελματικού τύπου 43238 για οικιακή χρήση της AMILA, η κατάλληλη προσθήκη στον εξοπλισμό όλων όσων λατρεύουν την αερόβια άσκηση!
Quick View
Ένα Ελλειπτικό Μηχάνημα Atlas 600E με 10 επίπεδα αντίστασης της Amila, ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να προσθέσουν την αερόβια γυμναστική στην...
Quick View
Το Max Trainer M8, συνδυάζει την πλήρη εκγύμναση σώματος ενός ελλειπτικού με τον εξαιρετικά υψηλό ρυθμό καύσης θερμίδων ενός stepper!
Quick View
Ελλειπτικό της AMILA, η κατάλληλη προσθήκη στον εξοπλισμό μικρών & μεγάλων γυμναστηρίων, ιδανικό για μεσαία χρήση! 
Quick View
Ελλειπτικό της AMILA, η κατάλληλη προσθήκη στον εξοπλισμό όλων όσων λατρεύουν την αερόβια άσκηση!
Quick View
Ένα απίθανο ημιεπαγγελματικό ελλειπτικό μηχάνημα Generator EL-900 43786 της εταιρίας Amila, ιδανικό για αποτελεσματική γυμναστική στο χώρο σας!
Quick View
Το Bowflex® BXE‑226 διαθέτει έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό και μία επαγγελματική ποιότητα κατασκευής που το κάνουν να ξεχωρίζει!
Quick View
Ελλειπτικό μηχάνημα ημι- επαγγελματικής χρήσης από την Sole, μια δυνατή επιλογή για αποδοτικές και ευχάριστες προπονήσεις!
Quick View
Μαγνητικό ελλειπτικό μηχάνημα από την Anybody, μια πρόταση για ολοκληρωμένη και ασφαλή άσκηση στο σπίτι!
€ 255,00
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Quick View
Μαγνητικό ελλειπτικό από την Anybody με εργονομικό τιμόνι και πηδάλια μεγάλης επιφάνειας, ιδανικό για άνετες προπονήσεις!
€ 395,00
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Προβάλλονται 1 - 12 από 39 αντικείμενα